(VIDEO) VUČIĆ U TUNELU BRANČIĆ KOD LJIGA: Drobnjak, dođi ovamo... Stani bre, šta ćeš da uradiš? Ne znaš, kaži da ne znaš!
Foto: Printscreen/Pink

na deonici Koridora 11 Lajkovac - Ljig

(VIDEO) VUČIĆ U TUNELU BRANČIĆ KOD LJIGA: Drobnjak, dođi ovamo... Stani bre, šta ćeš da uradiš? Ne znaš, kaži da ne znaš!

Politika -

LJIG - Leva cev tunela "Brančić", na deonici Koridora 11 Lajkovac - Ljig, probijena je danas. Svečanosti su prisustvovali predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović, direktor "Koridora Srbije" Zoran Babić, kineski ambasador Li Mančang...

foto: Pink/Facebook printscreen

Međutim, potpuno nenadano u centar pažnje dospeo je direktor Puteva Srbije Zoran Drobnjak kog je Vučić pozvao da odgovori na jedno novinarsko pitanje o trasi puta.

foto: Printscreen/Pink

Naime, jedan od novinara se interesovao kuda tačno prolazi trasa puta koji povezuje Čačak i Požegu pa je Vučić pozvao Drobnjaka da na to odgovori.

foto: Printscreen/Pink

- Drobnjak, dođi ovamo, kazao mu je Vučić na šta mu se Drobnjak pridružio za mikrofonom, saslušao novinara i odgovorio mu da zna o čemu je reč i da će sve da urade. Na to mu je Vučić rekao: Stani bre, šta ćeš da uradiš?

Pogledajte kako je tekao ostatak njihovog razgovora...

(Kurir.rs/Foto: Pink Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: Evo kada će Beograd dobiti gradonačelnika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track