LETELO PERJE NA FEJSBUKU Tijana Anđelić: Mnogo si jadna! Biljana Srbljanović: Imala si gomilu afera
Foto: Fonet, Printscreen

Sukob

LETELO PERJE NA FEJSBUKU Tijana Anđelić: Mnogo si jadna! Biljana Srbljanović: Imala si gomilu afera

Politika -

Bivša čelnica Državne lutrije Srbije i dramska spisateljica razmenile žestoke poruke na društvenoj mreži

Dramska spisateljica Biljana Srbljanović i Tijana Anđelić, bivša direktorka Državne lutrije Srbije i kompanije „Karneks“, žestoko su se obračunale u porukama na Fejsbuku.

Kurir je došao u posed prepiske između njih dve.

- Vidim da pišeš o meni, da vređaš, lažeš, porediš me sa Đukom (Vladimir Đukanović, narodni poslanik, prim. aut.) da bi sebe pravdala. Iskreno, žao mi te je, ženo! Mnogo si, bre, jadna, mnogo - napisala je Anđelićeva.

U drugoj poruci nastavila je istim tonom:

- Pošto vidim da se baviš i mojim privatnim životom, nisam se porodila u inostranstvu, već u Višegradskoj i imam divnu ćerku. A što se tiče rezultata u Državnoj lutriji u moje vreme, bili su najbolji od kada ona postoji. Ni u Đukino vreme se nisu ponovili. Isto je i sa „Karneksom“.

Na kraju je spisateljici poručila da se bavi svojim životom, a da pre toga iskoristi „ledeni tuš“. A onda je usledio Srbljanovićkin odgovor:

- Moja jedina greška je što sam rekla da ste se porodili u inostranstvu, a ne u Višegradskoj. Vašim privatnim životom se ne bavim, nego javnom funkcijom. Sve ostalo, vidim, ne demantujete. Ni da ste sa 29 godina postali direktorka javnog preduzeća, ni da ste pre toga završili psihologiju, ni da ste imali gomilu afera zbog kojih ste saslušavani u policiji... Partijsko postavljanje u Lutriji i afere su iste i kod vas i kod skota Đuke. Tu je paralela jasna, samo što on nije u Višegradskoj dobio divnu devojčicu, bar ne još - završila je Srbljanovićka.

Vladimir Đukanović

BILJANA BI DA SRBI JEDU SVOJ IZMET

U ovaj konflikt uvučen je i Vladimir Đukanović, nekadašnji predsednik Skupštine Državne lutrije Srbije, kog je Srbljanovićeva nazvala skotom.

- Neverovatno da me neko tako karakteriše, a nikada s tom osobom nisam ni reč prozborio, osim što sam nekada gledao njene predstave, na koje sam se zgražavao, jer je ona neko ko svoj narod smatra takvim da treba da jede sopstveni izmet - rekao je Đukanović.

Kurir / S. S.

Foto: Printscreen, Fonet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track