(VIDEO) TORTA NA 4 SPRATA ZA ĆERKU ZORANA BABIĆA: Teodora proslavila 18. rođendan uz LUKSUZNU ŽURKU
Foto: Instgaram

PUNOLETSTVO

(VIDEO) TORTA NA 4 SPRATA ZA ĆERKU ZORANA BABIĆA: Teodora proslavila 18. rođendan uz LUKSUZNU ŽURKU

Politika -

Ćerka direktora "Koridora Srbije" i člana Predsedništva SNS Zorana Babića, Teodora proslavila je svoje punoletstvo. Tim povodom ona je za svoje prijatelje priredila velelepnu žurku koja je trajala do kasno u noć.

Poput prave princeze, Teodora je za proslavu 18. rođendana odbrala dugu haljinu ukrašenu šljokicama i kamenčićima, a ceo stajling upotpunila je nakitom i svedenom šminkom. Babićeva ćerka plenila je celo veče svojim glamuroznim izgledom, a sve vreme uz nju je bio i njen dečko Aleksa Milutinović.

Ako je suditi po fotografijama i snimcima koje je postavila na društvene mreže, Teodora je svoj rođendan pretvorila u pravu bajku sudeći po torti koja je bila na četiri sprata na kojoj se nalazio broj 18. Uz specijalne svetlosne efekte i maglu, Teodora je sačekala rođendansku tortu, a nakon što je oduvala svećice, prijatelji su joj čestitali i poželeli sve najbolje.

Babićeva mezimica, koja je punoletstvo proslavila u elitnom restoranu u Vrnjačkoj banji, za rođendan je dobila pregršt cveća, a sve to okačila je na društvene mreže uz komentar:

- Hvala puno svima koji su bili deo ovog, učinili ste da mi ovo bude najlepše veče u životu. Ljubim vas sve.

(Kurir/S.Đurić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track