ĐUKA OKUPIO POLITIČARE NA KRŠTENJU ĆERKE: Krstili malu Jelisavetu
Foto: Zorana Jevtić

Ekskluzivne fotke

ĐUKA OKUPIO POLITIČARE NA KRŠTENJU ĆERKE: Krstili malu Jelisavetu

Politika -

Činu krštenja u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Banjici prisustvovali i gensek predsednika Nikola Selaković sa suprugom Milicom, ministar Zoran Đorđević, poslanica Dubravka Filipovski

Poslanik i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović krstio je juče četvoromesečnu ćerkicu Jelisavetu.

foto: Zorana Jevtić

Činu krštenja u Crkvi Sveti Vasilije Ostroški na Banjici, osim porodice i prijatelja, prisustvovali su i Đukanovićeve stranačke kolege i kolege iz sveta politike - generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković sa suprugom Milicom, ministar rada i socijalne politike Zoran Đorđević, kao i poslanica Dubravka Filipovski.

foto: Zorana Jevtić

Posle krštenja u crkvi, porodica Đukanović je sa gostima nastavila slavlje u jednom restoranu u Surčinu.

Od političara, u restoranu je bila jedino Dubravka Filipovski.

foto: Zorana Jevtić

Inače, Đukanović je uoči Nove godine dobio treće dete. Nakon dva dečaka, blizanaca Dimitrija i Đorđa, supruga Maja rodila je ćerku Jelisavetu, i to baš 31. decembra.

- Posle dvojice sokolova Dimitrija i Đorđa, Gospod je svojom milošću doneo ponovo ogromnu radost na ognjište Đukanovića. Rodila nam se naša princeza, mamina i tatina pahuljica Jelisaveta Đukanović. Hvala ti, Gospode, na velikoj blagodati tvojoj. Kćeri Jelisaveta, dobro došla na svet! Radosti mama Maje i tata Vlade kraja nema! - napisao je tada on uz objavljenu fotografiju.

foto: Zorana Jevtić

Stižu rode

SELAKOVIĆ USKORO DRUGI PUT TATA?

Milica Selaković, supruga generalnog sekretara predsednika Srbije Nikole Selakovića, po svemu sudeći je po drugi put trudna.

Selaković je prvi put postao otac 27. jula prošle godine, kada je njegova supruga na svet donela dečaka Lazara.

Selaković i njegova dugogodišnja devojka Milica stali su na ludi kamen 26. maja iste godine.

Biljana Bojić - Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track