ROKADA U VRHU POKRETA DJB, MIHAJLOVIĆ KRITIČKI PREMA RADULOVIĆU: Komunikacija, odnos sa medijima i porazi na izborima su velika slabost
Foto: Printscreen Fonet TV, Fonet Marija Đoković

Cilj unapređenje organizacije

ROKADA U VRHU POKRETA DJB, MIHAJLOVIĆ KRITIČKI PREMA RADULOVIĆU: Komunikacija, odnos sa medijima i porazi na izborima su velika slabost

Politika -

Rukovođenje organizacijom obavljaće predsedništvo na čijem sam čelu, pre svega na unapređenju organizacije i svega ostalog što do sada nije dovoljno dobro funkcionisalo, kaže novi predsednik Dosta je bilo Branislav Mihajlović.

foto: Fonet

Kako Mihajlović kaže, DJB se prema radu bivšeg predsedništva na čelu sa Sašom Radulovićem kritički odredio.

"Saša Radulovic je bio na čelu tima koji je uz pomoć brojnih članova iz cele Srbije sačinio strategiju oporavka iskrivljenog sistema u Srbiji. Takav program u Srbiji jedino poseduje DJB i to je, uz ljude, ono najvrednije što posedujemo. S druge strane, organizacija, komunikacija, kako interna tako i eksterna, odnosi sa medijima, nerešeno pitanje registracije stranke, dva uzastopna poraza na izborima i još neki operativni problemi su se pokazali kao znatna slabost u radu", objašnjava Mihajlović.

NOVA POSLANICA U SKUPŠTINI: Ušla sa liste DJB, sada je u DS, a kaže da će biti samostalna

Saša Radulović će biti u Programskom savetu, čiji je posao da unapreduje program ĐB, a on kao i ostali članovi Programskog saveta, neće imati nikakvu ulogu u rukovođenju organizacijom. Ovako komentariše Mihajlović buduću ulogu bivšeg lidera Saše Radulovića u pokretu.

foto: Aleksandar Jovanović

Novi lider DJB smatra da je novi uspon DJB moguć.

BIVŠA ŠEFICA POKRAJINSKOG DJB: Očekujem da uskoro budemo u prilici da napravimo dogovor i objavimo nastavak delovanja

"Kad smo ušli u parlament 2016. rekli smo da trčimo maraton. Padamo, ustajemo i trčimo dalje za našom vizijom. Na prethodnim lokalnim izborima mi smo uspeli sa Dverima da nađemo osnov za koaliciju. U Boru je taj potencijal iskorišćen jer smo osvojili 8,17 odsto glasova, dok u Beogradu nije", rekao je on.

(Kurir.rs/Tanjug/Blic/Foto: Printscreen/Fonet TV, Fonet)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja