Šutanovac i Petrović tukli ćevape!

Paparaco

Šutanovac i Petrović tukli ćevape!

Politika -
Dok čaršija bruji da su se potpredsednici DS žestoko posvađali i potukli na sednici Predsedništva, njih dvojica uživali u klopi

BEOGRAD - Masnica ni u najavi.Paparaco Kurira uslikao je Dušana Petrovića i Dragana Šutanovca, potpredsednike DS, na ručku u beogradskom restoranu „Madera“, gde su tukli ćevape. Iako su njih dvojica, prema pisanju nekih medija, bili glavni akteri fajta na nedavno održanom Predsedništvu DS, odlazeći ministri su u prijateljskoj atmosferi pretresali aktuelna zbivanja. Pošto smo im prišli i zatražili komentar, uz osmeh su dobacili da i sami možemo da se uverimo da nema nikakvih modrica, masnica niti ogrebotina od navodne tuče.- Ne da nije bilo tuče, nego ni sukoba - na početku kaže Šutanovac i dodaje:- Ja sam kroz te čaršijske priče akter više desetina tuča u poslednje vreme, ali niko se nije usudio da takvu neistinu objavi na način na koji su oni. Tužiću ih, a novac ću dati u humanitarne svrhe.Na pitanje zašto su se mediji uhvatili baš za njih dvojicu, a ne za nekog drugog, Petrović kaže:- Prva dva teksta bila su mi smešna, a posle sam uvideo da to postaje ozbiljna tema. Naravno da nije bilo nikakvog sukoba. Tužićemo ih, nadam se da će sve u sudskom postupku biti vrlo brzo utvrđeno.A Šutanovac dodaje:- Ti tekstovi stižu iz medija koji je stranački obojen. Žele da se narod zabavlja navodnim sukobima u DS, a ne podelom plena koju vrše stranke koje žele da čine vlast.

Šutanovac došao prvi...
Šutanovac došao prvi...

... a odmah za njim i Petrović
... a odmah za njim i Petrović

Nema vraćanja u devedesetePrema rečima Dušana Petrovića, Srbija je danas mnogo pristojnija nego što je bila devedesetih i oni neće dozvoliti da se zemlja vrati u taj period, bez obzira na to kako će vlada biti formirana.- Nije to naivno. Počne s glupostima. Kao što možete da vidite, i organizovani kriminal je pojačao svoje aktivnosti, pucaju bombe po Beogradu. Meni sve to mnogo liči na devedesete - naveo je Petrović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track