Najnovije vesti

ALEKSANDAR ANTIĆ ZA KURIR O SPREČENOM NAPADU NA BESMRTNI PUK Posledice bi bile nezamislive! Moderni fašizam pobeđen je baš na Dan pobede!
Foto: Dado Đilas

Aleksandar antić o pretnjama u moskvi

ALEKSANDAR ANTIĆ ZA KURIR O SPREČENOM NAPADU NA BESMRTNI PUK Posledice bi bile nezamislive! Moderni fašizam pobeđen je baš na Dan pobede!

Politika

Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić kaže za Kurir da ruskim domaćinima dugujemo veliku zahvalnost pošto su na vreme osujetili tragediju na Crvenom trgu.

- Ne smem ni da zamislim kakve bi posledice izazvao teroristički napad na hiljade okupljenih ljudi, a posebno na svetske lidere među kojima je bio i naš predsednik Vučić. Teroristi ne prezaju od toga da svoje paklene planove sprovedu čak i na ovako uzvišenim skupovima, kakav je bio u Moskvi povodom Dana pobede. Simbolično, zahvaljujući akciji ruskih organa bezbednosti, moderni fašizam pobeđen je baš na Dan pobede i to na Crvenom trgu, koji je tog dana bio centar antifašizma u svetu - izjavio je Antić.

On napominje i da ovaj događaj mora da nam bude važno upozorenje da borba protiv terorizma mora biti zajednička borba svih nas, bilo gde da živimo.

- Samo tako, jedinstveni, možemo dočekati kraj ovom globalnom zlu, isto onako kada je ujedinjeno čovecanstvo pobedilo fašizam - poručio je naš sagovornik.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ONI SU NOĆNA MORA RUSKIH NEPRIJATELJA! Ko su SPECNAZ, Putinove elitne specijalne jedinice? (KURIR TV)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...