RASPRAVA DEMOKRATA NA FEJSBUKU! PAJTIĆ: DS nije naučio nijednu lekciju iz prošlosti KENA: Nikad javno ne bih pljuvao po ljudima sa kojima sam sarađivao
Foto: Dado Đilas

tenzije pred izbore

RASPRAVA DEMOKRATA NA FEJSBUKU! PAJTIĆ: DS nije naučio nijednu lekciju iz prošlosti KENA: Nikad javno ne bih pljuvao po ljudima sa kojima sam sarađivao

Politika -

Nekadašnji predsednik DS Bojan Pajtić obratio se stranačkim kolegama povodom predstojećih izbora u toj stranci.

"Dragi prijatelji, drage demokrate – ponovo izbori u stranci. Doneo sam čvrstu odluku da ne komentarišem izborni proces. Doneo sam još čvršću odluku da se ne oglasim povodom bilo čije kandidature, jer bi takav gest, sa pozicije nekadašnjeg predsednika stranke, bio neprimeren. Međutim, ne mogu da odagnam zabrinutost zbog procesa koji se dešavaju u DS. Plašim se da nijednu jedinu lekciju nismo naučili u periodu koji je iza nas. Naprotiv. Pravimo, bez razloga, drastične greške koje će, čini mi se, ne samo gurnuti našu stranku u potpunu političku irelevantnost (to se, nažalost, već dogodilo na beogradskim izborima), već i poništiti svaku uspomenu na sve ono dobro što je naša organizacija za Srbiju (i ceo region) činila", napisao je između ostalog Pajtić na svom Fejsbuk profilu.

Nedugo posle te objave javio se poslanik DS Radoslav Milojičić Kena.

"Druže Bojane kada smo DS-u doneli 14 odsto na parlamentu tada ti je bilo ok, a udružene opozicije nije bilo na lokalu već samo DS i Nova a u ime Nove je naš član odbora Uroš Milovanović dobio ovlašćenje od Zorana Živkovića i hvala mu, kako bi smo mogli da imamo koaliciju, no da te pitam, kako ti toliki broj članova nije smetao 2014. kada je taj odbor bio za tebe a protiv Đilasa?", upitao je Kena i dodao:

"Ja ću raditi uvek za DS i uvek se boriti ko god bio na čelu, samo za razliku od nekih ja ne pljujem po ljudima sa kojima sam sarađivao, pogotovo ne javno...pozdrav".

Kurir.rs/Foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track