ŠEŠELJ OTKRIO KOLIKO JE ISKEŠIRAO ZA KUĆU U HRTKOVCIMA: Pare sam pozajmio od nekolicine divnih ljudi
Foto: Dado Đilas

još ne zna kada se seli

ŠEŠELJ OTKRIO KOLIKO JE ISKEŠIRAO ZA KUĆU U HRTKOVCIMA: Pare sam pozajmio od nekolicine divnih ljudi

Politika -

Lider SRS Vojislav Šešelj je otkrio da je veliku kuću u centru Hrtkovaca, a koja se nalazi na oko 300 metara od katoličke Crkve Svetog Klimenta, platio je 40.000 evra.

"Prijaviću se na toj adresi, a ta kuća mi je trebala iz više razloga. Prvo, nikad u životu nisam bio vlasnik nikakve nekretnine i mislim da je vreme da nešto steknem, drugo, Hrtkovci mi se sviđaju i tamo imam posla. Komšije su vrlo lepo reagovale kad su me videle da sam gledao kuću i, iskreno, u Hrtkovcima vlada potpuno oduševljenje zbog mog dolaska. Zbog nekih problema koje sam imao sa bankom odlučio sam da je kupi moj sin Mihailo. Kuću smo platili 40.000", priča Šešelj, navodeći da je novac za kupovinu kuće pozajmio od prijatelja.

"Pare sam pozajmio od nekolicine ljudi, ukupno ih je pet, oni ne žele da im se imena pojavljuju u javnosti, a rekli su mi: „Vratićeš kad budeš mogao.“ Oni su divni ljudi, a i računaju da ja imam 70.000 dolara blokirano u Njujorku i 117.000 dolara u Sidneju, pa da to mora biti deblokirano i da ću moći da im vratim", kaže šef SRS.

Podsetimo, Šešelj je za Kurir nedavno rekao da ne planira da se za sada seli iz Zemuna jer će u toj kući u narednih mesec dana još živeti stari vlasnici, a neophodno je da se obave neki radovi na njoj jer nije dovršena

"Kuću sam, naime, kupio od profesorke muzičkog i pevačice ozbiljne muzike Aleksandre Padrov, koja planira s porodicom da se preseli u Sremsku Mitrovicu, gde je, inače, zaposlena. Planiram da, osim stambenog dela, u toj kući bude i mesni odbor SRS, kao i kancelarija komiteta za moju odbranu pred sudom u Hagu, s kojim ću morati da se preganjam još nekoliko godina", rekao je tada Šešelj za Kurir.

Kurir.rs/Alo/Jelena Đondović/Foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track