PREMIJERKA BRNABIĆ SKUPŠTINI UPUTILA PREDLOG: Mali za novog ministra finansija! Mali  za Kurir: Ovo je za mene veliki izazov i daću sve od sebe da opravdam poverenje!
Foto: Marina Lopičić

Posle ostavke Vujovića

PREMIJERKA BRNABIĆ SKUPŠTINI UPUTILA PREDLOG: Mali za novog ministra finansija! Mali za Kurir: Ovo je za mene veliki izazov i daću sve od sebe da opravdam poverenje!

Politika -

BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić uputila je Skupštini Srbije predlog da Siniša Mali bude novi ministar finansija, saznaje Kurir.

Bivši ministar finansija Dušan Vujović podneo je ostavku 7. maja iz ličnih razloga, a Mali bi mogao da bude izabran već na sednici Skupštini u ponedeljak.

- Počastvovan sam i zahvaljujem se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i predsednici Vlade Ani Brnabić što su prepoznali moju posvećenost u borbi za bolji život građana. Ovo je za mene veliki izazov i daću sve od sebe da opravdam njihovo poverenje. Ukoliko poslanici većine u Narodnoj skupštini prihvate predlog premijerke, kao ministar ću se svakoga dana boriti za dobrobit građana Srbije, za stabilnost javnih finansija i veća ulaganja u budućnost naše dece i države", rekao je Mali za Kurir.

(Kurir.rs/Tanjug/B92/Foto: Marina Lopičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track