MIHAJLOVIĆEVA: Kada god se negde tajno deli novac, tu je Vuk Jeremić
Foto: Zorana Jevtić

da javnosti pokaže od koga je i koliko novca dobio

MIHAJLOVIĆEVA: Kada god se negde tajno deli novac, tu je Vuk Jeremić

Politika -

BEOGRAD - Članica predsedništva SNS Zorana Mihajlović istakla je danas da, ukoliko Vuk Jeremić želi da se zaista bavi politikom u Srbiji, treba građanima da pokaže od koga je i koliko novca dobio, kako niko ne bi imao dilemu čiju politiku i za čije interese se bori.

"Uvek kad se pojave malverzacije s novcem, kad god se negde deli neki tajni novac, kad su mito i korupcija u pitanju, tu se kao po pravilu pojavljuje jedan od lidera opozicije Vuk Jeremić", konstatovala je MIhajlovićeva.

Ona je, u saopštenju, dodala da je poslednji u nizu finansijskih skandala, kada su zbog davanja mita u SAD uhapšena dvojica saradnika Vuka Jeremića, samo još jedan dokaz.

"Građani nikada nisu saznali koliko je Vuk Jeremić potrošio novca iz budžeta Srbije dok je bio predsedavajući Generalne skupštine UN. Građani nikada nisu saznali ko su tajanstveni donatori Vuka Jeremića od kojih je dobio 7,5 miliona evra, koliko je prema procenama potrošio u predsedničkoj kampanji prošle godine. Poslednji skandal sa hapšenjem Jeremićevih partnera govori da je vreme da se istina sazna", kaže Mihajlovićeva.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Zorana Jevtić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track