VELIKI POVRATAK VERI Patrijarh krstio Vulinove sinove!
Foto: Marina Lopičić

Ministar odbrane imao veliki razlog za slavlje

VELIKI POVRATAK VERI Patrijarh krstio Vulinove sinove!

Politika -

Na radost Aleksandar Vulin sa suprugom Natašom organizovao krštenje dece Sergeja i Olega uz porodicu i prijatelje, slavlju prisustvovao i veliki broj funkcionera vladajuće većine, kao i pojedini članovi vlade

Aleksandar Vulin, ministar odbrane, krstio je nedavno sinove Sergeja i Olega, saznaje Kurir. Dečake je, prema rečima izvora našeg lista, krstio lično patrijarh Irinej. - Vulin je nedavno krstio sinove u Beogradu. On i njegova supruga su oduvek hteli da krste decu, to se nikad nije dovodilo pod znak pitanja, ali su sam čin odlagali. Sada su okupili porodicu i prijatelje i krstili dečake. Olega, koji ima tri godine, i nešto starijeg Sergeja krstio je lično patrijarh Irinej - kaže izvor našeg lista.

Posle obreda u crkvi upriličen je ručak u jednom poznatom beogradskom restoranu (ime poznato redakciji). - Pored porodice i dugogodišnjih prijatelja, slavlju je prisustvovao i veliki broj Vulinovih kolega, političara iz vladajuće koalicije, kao i pojedini ministri iz vlade. - Restoran je bio pun, bila je odlična atmosfera. Bilo je dosta ljudi, funkcionera iz Srpske napredne stranke s kojima je Vulin privatno blizak - kaže izvor našeg lista i dodaje: - Sve je bilo odlično organizovano, svi gosti su bili i više nego zadovoljni.

Aleksandar Vulin juče nije odgovorio na SMS sa konkretnim pitanjima, a na pozive se nije javljao ni patrijarh Irinej. Niko od čelnika SNS nije želeo da govori o pomenutom događaju, uz obrazloženje da je to lična stvar ministra. Podsetimo, Vulin je mlađeg sina Olega dobio na Badnje veče 2015, dok je Sergej nekoliko godina stariji. Inače, pre nekoliko godina patrijarh je odlikovao Kancelariju za Kosovo i Metohiju i Vulina, koji je bio na njenom čelu, Ordenom Svetog Save prvog reda.

Slavlje na Adi

Dačić pevao za rođenje prvog sina Kada mu se rodio mlađi sin Oleg, Vulin je proslavu upriličio u jednom restoranu na Adi. Pored porodice i prijatelja, na proslavi je tada bila gotova cela Vlada. Kako je Kurir tada pisao, ministarka Jadranka Joksimović bila je među najveselijim gostima, dok se Ivica Dačić, lider SPS, po običaju, dohvatio mikrofona i pevao za zvanice.

brojke 2 sina ima Vulin

46 godina ima Vulin

8 godina je Irinej patrijarh

Kurir.rs/E.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track