DAČIĆ TRAŽI OSVETU ZA KOSOVO, EVO I KAKO: Kostarika ih je prva priznala i baš zato treba da im se zbog toga i revanširamo! (VIDEO)
Foto: Pink Printscreen

Šef srpske diplomatije uživo u jutarnjem programu

DAČIĆ TRAŽI OSVETU ZA KOSOVO, EVO I KAKO: Kostarika ih je prva priznala i baš zato treba da im se zbog toga i revanširamo! (VIDEO)

Politika -

Samo da se ubacim, vratite me ponovo, rekao je ministar spoljnih poslova pošto su voditelji odjavili njegovo gostovanje

BEOGRAD - Kostarika je prva zemlja koja je priznala Kosovo... Kakve veze ima Kostarika, oni i ne znaju gde je Kosovo. Oni su to uradili zato što im je neko tako rekao, a znamo ko im je rekao... Veliki brat... E baš zato treba da im se zbog toga revanširamo! Svi protiv Kostarike!, rekao je jutros šef srpske diplomatije Ivica Dačić.

On se ovog jutra, uživo u jutarnjem programu TV Pink, dotakao i fudbalskih tema pričajući o Kosovu i zemljama koje su priznale samoproklamovanu nezavisnost južne srpske pokrajine.

Podsetimo, Fudbalska reprezentacija Srbije je u Grupi E sa Brazilom, Švajcarskom i Kostarikom, a prvi meč na SP u Rusiji igramo u Samari protiv Kostarike.

Inače, ministar je završio svoje gostovanje u trenutku kad je pomenuta Kostarika pa je zatražio povratak u program!

- Samo da se ubacim, vratite me ponovo - rekao je Dačić sekund pošto su voditelji odjavili njegovo gostovanje.

On je pominjući i borbu za državne interese, naglasio da uvek i svakome u svom ministarstvu ponavlja: "Sve za Srbiju, ali Srbiju ni za šta."

(Kurir.rs/Foto: Pink printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

IVICA DAČIĆ PEVA LUTKU SA NASLOVNE STRANE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track