Najnovije vesti

JEREMIĆ UZVRAĆA VUČIĆU: Ove godine predaćeš Prištini stolicu u UN
Foto: Dragana Udovičić

Lider Narodne stranke

JEREMIĆ UZVRAĆA VUČIĆU: Ove godine predaćeš Prištini stolicu u UN

Politika

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić kaže da predsednik Srbije Aleksandar Vučić namerava da ove godine "preda Prištini stolicu u UN".

Jeremić, u izjavi za Televiziju "Naša", tvrdi da će Vučić nakon toga pristati na "obespravljivanje" Republike Srpske i na kraju "uvesti Srbiju u NATO", a od stranaca će tražiti da ga u tom periodu ne kritikuju, saopštila je Narodna stranka.

Prema Jeremićevim rečima, Vučić "predajom vitalnih srpskih nacionalnih interesa Zapadu plaća svoj opstanak na vlasti" i planira da vlada decenijama na način na koji to u Crnoj Gori čini njegov "politički uzor i blizak partner" Milo Djukanović.

Jeremić, takođe, kaže da će nastaviti da kritikuje Vučića bez obzira na, kako je naveo, "brutalnu kampanju laži predsednika SNS i njegovih medija".

On je takođe pozvao Vučića na televizijski duel.

Ako raspolaže dokazima o onome što je prethodnih godina govorio o meni, neka izabere mesto, vreme i format; umesto što razgovara sa poniznim novinarima režimskih medija, neka skupi hrabrost i izađe sa mnom na televiziju i razgovara o bilo čemu, biće to sigurno zanimljiv duel, rekao je Jeremić.

Kurir.rs/Tanjug/Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...