Najnovije vesti

STEFANOVIĆ: Jeremiću važniji milioni nego građani Srbije
Foto: MUP Srbije

reagovanje

STEFANOVIĆ: Jeremiću važniji milioni nego građani Srbije

Politika

Član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović smatra da građani Srbije treba da znaju da su milioni evra stečeni kriminalom završili na privatnim računima Vuka Jeremića, te navodi da ga sumnje neće osloboditi ni laži koje stalno ponavlja o predsedniku Srbije.

U saopštenju za medije Stefanović navodi da ni te optužbe ni činjenica da Jeremić istinu pokušava da sakrije, ne mogu uveriti građane Srbije u njegovo poštenje, a ponajmanje ga osloboditi obaveze da narodu objasni odakle mu tolike pare, ko mu ih je dao i šta je obećao zauzvrat.

Stefanović navodi da se Jeremić, kao što je o trošku građana Srbije putovao po svetu i trošio milione evra državnih para na noćenja i privatne letove, povezao sada, a zloupotrebljavajući svoju poziciju u Ujedinjenim nacijama, s ljudima koje danas zbog korupcije istražuju međunarodni organi.

Ti su mu ljudi očigledno pomogli da se na brzinu obogati "radeći ko zna kakve poslove i ko zna u čiju političku korist", navodi Stefanović.

On zaključuje da su građani Srbije sada mogli da vide koje su te famozne Jeremićeve međunarodne veze, kontakti i poznanstva kojima se toliko dičio i na koja se pozivao, a da se u suštini potvrdilo ono što "svi odavno znaju - da su Jeremiću oduvek bili važniji milioni evra, silna bogatstva i život na visokoj nozi nego Srbija i njeni građani".

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: MUP Srbije)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...