VANREDNA SKUPŠTINA DOSTA JE BILO Mihajlović: Spremamo novu strategiju za vruću političku jesen
Foto: Printscreen/Twitter

Očuvanje programskih načela i unapređenje imidža

VANREDNA SKUPŠTINA DOSTA JE BILO Mihajlović: Spremamo novu strategiju za vruću političku jesen

Politika -

Predsednik Dosta je bilo (DJB) Branislav Mihajlović izjavio je danas da se DJB konsolidovao posle loših rezultata na beogradskim izborima i da principi i program pokreta ostaju "isti kao što su bili pre dve godine".

Mihajlović je na vanrednoj skupštini DJB u Beogradu kazao da pokret priprema novu strategiju za nastup na jesen koju će kako je rekao, obeležiti "vrući politički događaji".

"Uz očuvanje programskih načela i unapređenje imidža Dosta je bilo u javnosti, cilj je da DJB ojača, ostane parlamentarna stranka i pronađe način da uprkos medijskom mraku dopre do birača i uz pomoć njihovih glasova zauvek promeni Srbiju i od nje napravi zemlju u kojoj se lepo i rado živi", naveo je Mihajlović, a preneo DJB.

Navodeći da se Srbija pretvara u "koloniju jeftine radne snage", Mihajlović je kazao da DJB ima odgovornost da pronađe način da zaustavi taj proces.

Poslanica Dosta je bilo Branka Stamenković ocenila je da su "partokratija, partijski parazitski sistem i potpuna transparentnost, brendovi DJB koje sada drugi imitiraju".

"Dosta je bilo izazvao je tektonske promene na našoj političkoj sceni. Nametnuli smo teme od kojih su do tad svi bežali. Ta imitacija je najveći kompliment za sav naš minuli rad", ocenila je Branka Stamenković.

DJB na današnjoj vanrednoj skupštini bira članove Statutarne komisije i Nadzornog odbora a rukovodstvo je predstavilo finansijski izveštaj za prošlu i finansijski plan za 2018. godinu.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Printscreen/Twitter)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track