BOŠKA DVERI ZOVU ČAČANSKI BIBLIOTEKAR, A SAD JE REŠIO DA OTKRIJE ONO ŠTO SIGURNO NISTE ZNALI: Da li bije decu i ide li na pijacu, ko baca đubre, a ko pegla kod njega u kući!
Foto: Dveri

Političar obelodanio šta voli i šta radi kod kuće

BOŠKA DVERI ZOVU ČAČANSKI BIBLIOTEKAR, A SAD JE REŠIO DA OTKRIJE ONO ŠTO SIGURNO NISTE ZNALI: Da li bije decu i ide li na pijacu, ko baca đubre, a ko pegla kod njega u kući!

Politika -

BEOGRAD - Boško Obradović, lider pokreta Dveri, redovno šeta dorćolskim kejom jer voli šetnju pored Morave u Čačku iz kojeg je rodom!

- Mnogi me prepoznaju, ali u nedovoljnom broju glasaju za mene - šali se on u razgovoru za list Danas otkrivajući da su mu politički protivnici u Skupštini nadenuli nadimak Čačanski Bibliotekar jer je nekada davno bio zaposlen u čačanskoj biblioteci.

foto: Dveri

Kao porodičan čovek on otkriva da se njegovo slobodno vreme u Čačku potpuno razlikuje od onog u Beogradu i to je obično vikendom. Osim supruge i dece, redovno posvećuje svoje vreme i roditeljima i bratu.

foto: Dveri

- Kad se vratim iz Beograda, proverim da li su deca obavila svoje kućne i školske obaveze i zadatke. U sedmočlanoj porodici, mislim da mora tako. Svako nešto mora da uradi i doprinese. Sin baca đubre i ide u nabavku hleba i peciva. Ćerke su zadužene za sređivanje kuće, usisavanje, peglanje… Supruga ih sve nadgleda i pokriva propuste. Trudim se da idem na roditeljske sastanke, ali zbog prirode posla razredne starešine su spremne i da me prime van tih termina - opisuje on.

A na pitanje da li je strog otac, odgovara da nije i da mu supruga stalno govori da mora malo da „zategne“. Upitan da li bije decu, kaže da su ona već velika, ali da je dok su bili manji znao da ih lupi po guzi, „jer kad su mali vrlo često ne shvataju kakve gluposti prave“. Kada je o njegovim kućnim obavezama reč, kaže da je on redovan na pijaci.

Strast porodice Obradović je praćenje utakmica košarkaškog i fudbalskog kluba Crvena zvezda, ali i KK Borac. Sin mu igra košarku u mlađim kategorijama KK Mladost, a Obradović redovno prati njegove utakmice.

foto: Dveri

Kako dodaje za list, prošle godine je organizovao prvi sastanak svih Obradovića koji su potekli iz jedne kuće iz sela Vranići.

– Ovog vikenda je drugi susret. Ima nas oko 70, računajući zetove i snaje. Deca se druže i upoznaju, jer je jako važno da se ne otuđe od najbliskijih.

Boško Obradović je fan i poštovalac Neleta Karajlića i Zabranjenog pušenja.

(Kurir.rs/Danas/Lidija Valtner/Foto: Dveri)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track