PREDSEDNIK O PROTESTIMA ZBOG CENE GORIVA: Đilasu, Šolaku, Jeremiću i Miškoviću ponestaje novca, pa pozivaju na blokadu! A niko da kaže alal vera, Vučiću, hleb nam je najjeftiniji u regionu!
Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Konferencija za medije po obilasku internata Vojne gimnazije

PREDSEDNIK O PROTESTIMA ZBOG CENE GORIVA: Đilasu, Šolaku, Jeremiću i Miškoviću ponestaje novca, pa pozivaju na blokadu! A niko da kaže alal vera, Vučiću, hleb nam je najjeftiniji u regionu!

Politika -

Predsednik Srbije i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas renovirane učeničke sobe, čitaonicu i druge prostorije Internata Vojne gimnazije, a po obilasku odgovarao je na pitanja okupljenih novinara.

foto: Tanjug/Sava Radovanović

On je na početku konferencije za medije poručio da ne zna šta se podrazumeva pod haosom, jer on u Srbiji ne postoji, već samo političari i tajkuni koji misle, pošto ne mogu narodnom voljom da dođu na vlast, nje se na bilo koji drugi način dočepaju.

foto: Tanjug/Sava Radovanović

"Ponestaje im novca. A mnogo su opljačkali Srbiju, i Đilas, i Jeremić, i Šolak, Mišković. Svi oni imaju i svoje medije, njihova imena niko ne sme da pomene. Zamislite da je meni prebačeno 200.000 evra iz ambasade Katara u Berlinu? Pa obesili biste me. Je l finansiraju Islamsku državu? A ne kažu da nije istina, jer postoje dokazi. Pa zato pričaju kao smo najgori u regionu, i navode primer cene bezine. Prvo hoću da kažem ljudima da je posao Vlade da gleda šta, kako i na koji način to da uradi. Kako niko da kaže: "Alal vera, Vučiću, imamo najjeftiniji hleb u regionu"? Ili da pogleda cenu struje. A o gorivu nam govore oni koji su prodali Naftnu industriju Srbije. Hoćete da vam pričam ko je i kako iscrpeo naftu u našim nalazištima širom Srbije? Ko god hoće da protestuje, dobrodošao je, postoji Zakon o javnom okupljanju. Ali onda ustanu Đilas i Janković protiv onih koji kritikuju što se ne dozvoli majci sa detetom da prođe u kolima. Poziva na to i Živković, Janković, Borko Stefanović, to je sve organizovano", istakao je on.

(Kurir.rs/Foto: Tanjug/Sava Radovanović)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

LEGAO NA ŠINE I BLOKIRAO TRAMVAJSKI SAOBRAĆAJ!Pogledajte zasto beograđanin blokira tramvaje (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja