RADA RADENOVIĆ MEĐU NAPREDNJACIMA: Fotelja mora da se zasluži!
Foto: Marina Lopičić

POJAČANJE: Poznato TV lice u SNS

RADA RADENOVIĆ MEĐU NAPREDNJACIMA: Fotelja mora da se zasluži!

Politika -

Predsednik Vučić poseduje osobine koje su potrebne za svaku lidersku poziciju, a to su odlučnost i nepokolebljivost, kaže Rada Radenović

Voditeljka Rada Radenović najnovije je pojačanje Srpske napredne stranke (SNS)! Ona za Kurir otkriva da tu stranku godinama podržava jer su naprednjaci postigli velike rezultate u poslednjih desetak godina, dok za predsednika Aleksandra Vučića kaže da vodi mudru politiku.

- Godinama podržavam odluke SNS i poteze koje ta stranka povlači, pa sam sada rešila da to formalizujem, potpišem pristupnicu i postanem aktivni član. Ta stranka ima rezultate i na osnovu toga su zadobili moje poverenje. Inače, u SNS imam brojne prijatelje. A da li ću se angažovati na nekim funkcijama, to sada ne zavisi od mene. Svakako, u budućem periodu sam spremna da prihvatim svaku odgovornost i izazov. Fotelja se mora zaslužiti, nikome unapred ne pripada i ona ne predstavlja udobnost, već i veliku odgovornost, a to ljudi često zaboravljaju - kaže Radenovićeva i dodaje da će se unutar stranke najverovatnije baviti poslom koji je povezan s medijima i komunikacijama.

Otkriva da predsednika SNS Aleksandra Vučića poznaje godinama. - Kroz posao kojim se bavim, znam ga dosta dugo. On poseduje osobine koje su potrebne za svaku lidersku poziciju, a to su odlučnost i nepokolebljivost. Verujem u njegovu odlučnost da, kao predsednik države, nastavi putem napretka i putem evropskih integracija. Vučić vodi jednu mudru politiku, koja zahteva balans između Istoka i Zapada. Pritom, uspeva da, na prvom mestu, zaštiti interese Srbije - ocenjuje poznata TV voditeljka.

Radenovićeva kaže da među njenim prijateljima zasad nije bilo negativnih komentara na vest da je najnovije pojačanje naprednjaka, ali dodaje da niko i nema pravo da joj to zameri.

Kurir/B. K.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) RASPRAVLJALI SE NASRED ULICE: Rada Radenović uhvaćena sa nepoznatim muškarcem!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja