Dačić, Ružić i Tončev poručuju: Stiže pomoć za našeg druga iz Žabara!
Foto: Dragana Udovičić, Printscreen, Marina Lopičić

Socijalisti obećali nakon pisanja Kurira

Dačić, Ružić i Tončev poručuju: Stiže pomoć za našeg druga iz Žabara!

Politika -

Vrh SPS obećava pomoć članu te stranke i bivšem čelniku opštine Žabari Miodragu Filipoviću, koji živi na ivici bede, pa je prinuđen da rasprodaje imovinu

Vrh SPS obećava pomoć socijalisti i bivšem čelniku opštine Žabari Miodragu Filipoviću nakon što je Kurir pisao da on živi na ivici bede i da je prinuđen da rasprodaje imovinu!

Predsednik SPS Ivica Dačić kaže da ranije nije bio upoznat s Filipovićevim problemima.

- Nisam znao za tu situaciju. SPS će mu, naravno, pomoći - obećava Dačić.

Pomoć obećava i potpredsednik socijalista Novica Tončev, koji kaže da ta stranka ne sme da dozvoli da joj članovi budu socijalni slučajevi.

Miodrag Filipović
Miodrag Filipovićfoto: Printskrin/Facebook

- Stalno apelujem na moje partijske drugove da nijedan član stranke širom Srbije ne sme da bude zaboravljen iako ne živi u beogradskom krugu dvojke. Sramota je da nam ugledni članovi i funkcioneri budu socijalni slučajevi. To socijalisti ne smeju da dopuste. Finansijsko stanje u SPS je loše, ali sam lično spreman da pomognem drugu Filipoviću - kaže Tončev.

Potpredsednik SPS Branko Ružić kaže da je Filipović "divan čovek, čestit, pošten i pravi socijalista po vrednosnom sistemu koji baštini".

- Znam da je skroman i tih i zato me ne čudi da, iako se našao u nekom problemu, nije želeo bilo koga time da opterećuje. On je ponosan čovek, a to vaše pitanje me je zaista zateklo i nateralo da se zamislim da li je moguće da o tome mi u rukovodstvu stranke nismo dobili bilo kakvu informaciju. Svakako ćemo preduzeti određene mere - navodi Ružić.

Podsetimo, kako smo pisali, Filipović je oglasio da hitno prodaje moto-kultivator i automobil "mercedes", star dve i po decenije.

Kurir/B.K.

Foto: Dragana Udovičić, Zorana Jevtić, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track