SKUPŠTINSKA SEDNICA NASTAVLJENA POSLANIČKIM PITANJIMA: Živković od Vlade Srbije zahtevao odgovore o niškom aerodromu, trovanju dece, seriji likvidacija...
Foto: Filip Plavčić

Radno u Parlamentu

SKUPŠTINSKA SEDNICA NASTAVLJENA POSLANIČKIM PITANJIMA: Živković od Vlade Srbije zahtevao odgovore o niškom aerodromu, trovanju dece, seriji likvidacija...

Politika -

BEOGRAD - Skupština Srbije počela je danas novu vanrednu sednicu na zahtev 154 poslanika, a početak su poslanici iskoristili za postavljanje pitanja.

foto: Fonet

Poslanik Nove stranke Zoran Živković je pitao kolika je vrednost Aerodroma "Konstantin Veliki" u Nišu, kao i da li će grad dobiti nešto za uzvrat jer je Skupština grada Niša Vladi Srbije poklonila aerodrom.

foto: Beta/Saša Đorđević

Živković je postavio pitanje predsednici Vlade Ani Brnabić da li će "(potpredsednica Vlade) Zorana Mihajlović biti kažnjena za sve neistine koje je izrekla o vrednosti niškog aerodroma, o investicijama koje su ušle u tu kompaniju i o broju putnika".

foto: Printscreen

Živković je ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanoviću pitao "ko stoji iza organizovanog trovanja beogradske dece i serije likvidacija koje se svakodnevno dešavaju u Beogradu".

Poslanici danas razmatraju i predloge zakona o pojednostavljenom radnom angažovanju na sezonskim poslovima u određenim delatnostima, izmenama i dopunama Zakona o zapošljavanju stranaca, kao i Zakon o uslovima za upućivanje zaposlenih na privremeni rad u inostranstvo i njihovoj zaštiti, koje je podnela Vlada Srbije.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Filip Plavčić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track