Najnovije vesti

GODINU DANA RADA VLADE SRBIJE: Svečana proslava u četvrtak u Subotici
Foto: Marina Lopičić

GODINU DANA RADA VLADE SRBIJE: Svečana proslava u četvrtak u Subotici

Politika

BEOGRAD - Godinu dana rada Vlade Republike Srbije u mandatu premijerke Ane Brnabić, biće obeleženo u četvrtak, 5. jula, u Subotici.

 

Ona će tada obići više lokacija u gradu, zajedno sa resornim ministrima i gradonačelnikom Subotice, Bogdanom Labanom, a dan će završiti velikom konferencijom za medije na Paliću na kojoj će, zajedno sa članovima Vlade, predstaviti rezultate rada u prvih godinu dana rada i prioritete za naredni period.

foto: Vlada Srbije

Kako je saopštila vladina Kancelarija za saradnju s medijima, Ana Brnabić započinje posetu Subotici obilaskom nemačke kompanije Norma grupa koja je od početka svog poslovanja u Srbiju investirala više od 32 miliona evra.

 

Predsednica Vlade će, zatim, sa ministrom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladenom Šarčevićem i ministrom državne uprave i lokalne samouprave Brankom Ružićem, posetiti Hemijsko-tehnološku školu, poznatu po razvijenom učeničkom preduzetništvu.

 

Brnabić će posetiti i apoteku "Subotica" gde će se uveriti u funkcionisanje sistema eRecept i centralizovane aplikacije jedinstvene liste čekanja. Tom obilasku će prisustvovati ministar zdravlja Zlatibor Lončar, ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić i direktor Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu Mihailo Jovanović.

 

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Marina Lopičić)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...