Najnovije vesti

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Jeremić u svom pamfletu sramoti Srbiju
Foto: Zorana Jevtić

potpredsednica vlade srbije

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Jeremić u svom pamfletu sramoti Srbiju

Politika

Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović kaže da je sramota da neko u francuskim medijima napada svog predsednika u danu kad on dolazi u zvaničnu posetu toj zemlji i kad ga prima predsednik te zemlje.

 

Komentarišući izjavu Vuka Jeremića pariskom Mondu, a u kojoj kritikuje peredsednika Aleksandra Vučića, Mihajlovićeva navodi da Jeremić time sramoti našu zemlju, te ocenjuje da to "pristojni ljudi, koji imaju domaće vaspitanje, ne rade".

 

"Jeremić u svom najnovijem pamfletu navodi da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je danas razgovorao sa predsednikom Makronom odgovoran za sramotu širenja stabilokratije na Zapadnom Balkanu, a zapravo je Jeremić najveća sramota", kaže Mihajlovićeva te podseća da je Jeremić slično uradio i prilikom posete Vučića SAD.

 

U saopštenju dostavljenom medijima Mihajlovićeva poručuje Jeremiću, ali i Dverima, DS, DSS, Đilasu i ostalima da kritikuju u Srbiji Vučića i sve članove vlade, "što svakog dana i rade", ali da ne sramote Srbiju u svetu, jer, konstatuje, već ima dovoljno onih koji nam ne žele dobro.

 

Kurir.rs/Tanjug/Foto: Zorana Jevtić

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...