Najnovije vesti

PREMIJERKA OPLELA PO OPOZICIJI: Savez za Srbiju je Savez za sebe
Foto: Damir Dervišagić

reakcija

PREMIJERKA OPLELA PO OPOZICIJI: Savez za Srbiju je Savez za sebe

Politika

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je očigledno da će Savez za Srbiju okupljati sve one koji ne znaju za šta su, već samo znaju protiv koga su i da tu niko nije za Srbiju već da je to Savez za sebe.

"Prvo, jedino što je očigledno je da će taj Savez okupljati sve one koji ne znaju za šta su, već samo znaju protiv koga su. To je jedan od retkih njihovih zajedničkih imenitelja" ocenila je premijerka Brnabić za Tanjug.

Kako je rekla neki u tom savezu su za saradnju sa Istokom, mali je broj deklarativno za saradnju sa Zapadom dok istovremeno promovišu i na rečima i na delu sve vrednosti suprotne evropskim.

"Ima u toj grupi i onih koji su bili za NATO. Tu jedino niko nije za Srbiju. Zato ne bih ja to nazvala Savezom za Srbiju, pre bih nazvala Savezom za sebe" naglasila je Brnabić.

To pokazuje i činjenica da je prvo što su se dogovorili, kako kaže, kao i svaki put do sada, kako da podele mandate.

"Mislim da takvi Srbiji ne trebaju i da nisu naša budućnost. Srbiji trebaju ljudi koji znaju za šta su, šta žele da urade za zemlju i građane, znaju kako to da urade, ne plaše se da rade i ne plaše se teških odluka i prihvatanja odgovornosti" zaključila je premijerka.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...