Najnovije vesti

NARODNA STRANKA ZAHTEVA ODGOVORE Jovanović: Parking servis na mala vrata oštetio Beograđane
Foto: Zorana Jevtić

Povećane cene parkiranja u javnim garažama

NARODNA STRANKA ZAHTEVA ODGOVORE Jovanović: Parking servis na mala vrata oštetio Beograđane

Politika

Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović ocenio je danas da gradska vlast Beograda nastavlja da bez objašnjenja i opravdanog razloga "sve dublje zavlači ruku u džep Beograđana" i kao primer naveo novo povećanje cene parkiranja za 20 odsto u proseku u javnim garažama.

foto: Fonet/Aleksandar Levajković

Jovanović je u saopštenju upitao koje je obrazloženje za povećanje cene parkiranja u Beogradu i da li je standard Beograđana porastao, pa da plaćaju više za istu uslugu.

"Da li preko leđa Beograđana JP Parking servis namerava da nadoknadi gubitak nastao katastrofalnom odlukom da više od hiljadu parking mesta pokloni stranom koncesionaru beogradskog aerodroma? Građani ne bi trebalo da iz svog džepa plaćaju neefikasnost i nekompetentnost javnih preduzeća u Beogradu", navodi se u saopštenju.

Jovanović, koji je i zamenik šefa odborničke grupe "Savez za Srbiju" u Skupštini Beograda, je rekao da se ta odbornička grupa zalaže za punu transparentnost i odgovornost u radu javnih preduzeća i da se obavezuje da će ih "očistiti od korupcije i partokratije".

foto: Tanjug/Tanja Valič

"O ovim i drugim važnim temama za Beograđane pokrenućemo raspravu na sednici Skupštine Beograda u ponedeljak", naveo je on.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Zorana Jevtić)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...