MINISTRI U PANICI! NEMANJINA 11 DOBILA GLODARE ZA SUSTANARE: Vlada puna miševa, po hodnicima mišolovke i otrovi!
Foto: Marina Lopičić/Shutterstock

Panika

MINISTRI U PANICI! NEMANJINA 11 DOBILA GLODARE ZA SUSTANARE: Vlada puna miševa, po hodnicima mišolovke i otrovi!

Politika -

Verovali ili ne: Pacovi okupirali zgradu u Nemanjinoj 11, pa su zaposleni u kabinetu Ane Brnabić morali po hodnicima da postave mišolovke

Vlada Srbije puna je miševa, ali bukvalno. Pacovi su, verovali ili ne, do te mere okupirali zgradu u Nemanjinoj 11 da su zaposleni u kabinetu premijerke Ane Brnabić morali da reaguju, te su po hodnicima postavili silne klopke i lepak za hvatanje miševa.

- U zgradi Vlade nedavno su se pojavili miševi. Nije nimalo prijatno. Pojedini zaposleni su ih viđali po zavučenim hodnicima i ćoškovima, oko kancelarija ministara. To, u neku ruku, ne treba preterano da čudi jer je u pitanju jako stara zgrada. Ipak, morali smo hitno da reagujemo, krenuli smo u borbu protiv glodara - navodi izvor Kurira i dodaje da su nabavljene mišolovke.

Deratizacija...Lepak i klopka za glodare
Deratizacija...Lepak i klopka za glodare foto: Kurir

- Klopke, kao i lepak za hvatanje miševa postavljeni su po celoj zgradi, na „problematičnim mestima“, kao recimo ispod radijatora. Klopke su svuda oko nas, ali se nadamo da će i ova epizoda uskoro biti završena, to jest da će miševi u Vladi biti istrebljeni - optimista je naš sagovornik.

Izvor Kurira kaže da su službenici u Vladi začuđeni jer ne pamte da je ranije bilo ovakve najezde štetočina. - Na trećem spratu kolege se žale zbog najezde bubarusa. Čak se i šalimo da se to desilo posle preseljenja Aleksandra Vučića u Predsedništvo. Znate ono - Gde mačke nema, tu miševi kolo vode - kaže izvor Kurira.

Muke poslanika PACOVI U SKUPŠTINI

I poslanici, kako je Kurir nedavno pisao, muku muče s miševima u zgradi Skupštine.

Poslanik SPS Novica Tončev tada je predložio tender za mačke kako njegove kolege ne bi radile u uslovima, kako je kazao, kao u zoološkom vrtu.

Zorana Mihajlović

OD POSLA NE VIDIM NI BELU MAČKU

foto: Beta

Miševi u Vladi? Užas! Mislila sam da su u Vladi samo tigrovi i lavovi.Imam toliko posla da ne vidim ni belu mačku, a kamoli miševe. Videla sam neke kutije po zgradi ali nisam zagledala, izjavila je za Kurir potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović.

Kurir.rs/Biljana Bojić/ Foto: Marina Lopičić/Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track