VUČIĆ ŽESTOKO PO OPOZICIJI: Sa izbornih megdana beže, na ulici viču koliko hoće, pa bi odmah u vladu! Te prevare u Srbiji ne ferceraju!
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Konferencija za medije šefa države

VUČIĆ ŽESTOKO PO OPOZICIJI: Sa izbornih megdana beže, na ulici viču koliko hoće, pa bi odmah u vladu! Te prevare u Srbiji ne ferceraju!

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se danas na otvaranju radova na obilaznici oko Beograda na spekulacije o mogućim vanrednim izborima na jesen, podvukavši da mu se "čini da će prestavnici opozicije da pobegnu i sa izbornog megdana u Majdanpeku koji sledi".

foto: Tanjug/Dimitrije Goll

"Dođite u Majdanpek, pa dokažite da vas narod voli, a ne da smislite da ne dobijete ništa na izborima, a odmah biste u Vladu. E pa, to tako ne može. Čekaju neko bolje mesto da više dobiju, ali nije to problem. Svi znaju da su oni protiv svega, a kad ih pitate koje rešenje nude, ne znaju, nemaju šta da kažu,. A smeta im ono što mi tražimo u razgovorima, da ide teško - ide, nisam optimističan. Izvući ću svoje tonske zapise iz Skupštine kad sam govorio o prosečnoj plati, kad su i oni rekli da ako tako bude, pozvaće sve ljude da glasaju za SNS. Ponosim se što će u moje vreme biti izgrađeno više kilometara auto-puta od Josipa Broza i drugih. U Srbiji prevare ne ferceraju, moraš da dobiješ poverenje naroda, da izađeš na izbore, a na ulici da vičeš možeš koliko hoćeš", rekao je Vučić.

(Kurir.rs/Foto: Tanjug/Dimitrije Goll)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track