VUČIĆ O PROMENI NA ČELU POLICIJSKE UPRAVE: Pred Milićem je još mnogo izazova
Foto: Zorana Jevtić

uveren da će imati odličnu saradnju

VUČIĆ O PROMENI NA ČELU POLICIJSKE UPRAVE: Pred Milićem je još mnogo izazova

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je promene na čelu Policijske uprave Beograda i istakao da je dosadašnji prvi čovek gradske policije, Veselin Milić, mlad, ozbiljan i ogovoran i da je uveren da je pred njim još mnogo važnog posla i velikih izazova.

"Veselin Milić je mlad, ozbiljan i odgovoran čovek. Još mnogo važnog posla i velikih izazova je pred njim. Uveren sam da ćemo imati odličnu saradnju i u okviru poslova iz nadležnosti Kabineta predsednika Republike", jasan je bio predsedik Vučić, odgovarajući na pitanje lista Alo da komentariše promene u vrhu MUP-a.

foto: Aleksandar Jovanović

MUP je saopštio u utorak da su dosadašnji komandant Žandarmerije, Goran Dragović, i načelnik Policijske uprave za grad Beograd, Veselin Milić, raspoređeni na nove dužnosti u okviru MUP-a.

Dragović će ubuduće biti policijski oficir za vezu u Ambasadi Srbije u Sarajevu, a Milić će obavljati dužnost pomoćnika Direktora policije, zaduženog za borbu protiv organizovanog kriminala i rešavanja najtežih krivičnih dela.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Zorana Jevtić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track