Najnovije vesti

TONČEV (SPS) OŠTRO O ZORANI MIHAJLOVIĆ: Ona bi mišomorom potrovala sve ministre, u sve se meša!
Foto: Zorana Jevtić

odbrusio potpredsednici Vlade

TONČEV (SPS) OŠTRO O ZORANI MIHAJLOVIĆ: Ona bi mišomorom potrovala sve ministre, u sve se meša!

Politika

Potpredsednik socijalista poručio ministarki da se u sve meša kao margarin i da samo voli da se slika sa roze šlemom

Novica Tončev, poslanik i potpredsednik SPS, poručio je potpredsednici Vlade Zorani Mihajlović da socijalisti ne statiraju u rešavanju kosovskog čvora, da se ona u sve meša, osim u svoj posao, i da bi, da može, potrovala ministre!

foto: Zorana Jevtić

Mihajlovićeva je juče, komentarišući odnose sa SPS, kazala da ne voli kada im neko iz druge stranke soli pamet i meša se u rad SNS, pogotovu jer su tu svi zahvaljujući naprednjacima i Aleksandru Vučiću. Ona je kazala i da su u prethodnih nekoliko decenija svi političari, sa izuzetkom Vučića, koristili pitanje Kosova isključivo za lični politički interes, a problem ostavljali narednim generacijama.Tončev u razgovoru za Kurir kaže da je ministarkina izjava uvreda za svakog socijalistu.

- Mi bezrezervnu podršku dajemo predsedniku Vučiću za rešenje kosovskog čvora i u tom procesu ne statiramo, već politički participiramo u punom kapacitetu. Kakve veze ima Zorana sa Kosovom? Je l' ona ide u Brisel, ili Vučić i Dačić? Kosovo nije njena tema, ali ona se kao margarin meša u sve osim u svoj posao - naveo je Tončev i dodao:

- Što ne podnese ostavku zbog rušenja potpornog zida u Grdeličkoj klisuri? To je njen resor i rezultat isključivo njenog rada. Kako će sada pred oči predsedniku Vučiću, koji joj je ukazao poverenje da vodi građevinu, a ona samo trči na Koridor 10 da se slika sa roze šlemom i izabere fotografije koje će slati medijima. Ona je ministar koji 24 časa radi ličnu promociju i, da može, sipala bi mišomor u vodu svakom ministru iz SNS i SPS.

Kurir.rs/K.Blagović/Foto:Zorana Jevtić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...