GLIŠIĆ OŠTRO O ZORANI MIHAJLOVIĆ: SNS će preispitati njenu poziciju u stranci
Foto: Zorana Jevtić, Beta Miloš Miškov

Predsednik IO SNS Najavljuje partijske sastanke

GLIŠIĆ OŠTRO O ZORANI MIHAJLOVIĆ: SNS će preispitati njenu poziciju u stranci

Politika -

Nisam tražio podršku za predsednika Srbije, već sam samo rekao da lokalni predstavnici koji ga zovu u pola noći za dozvolu da stave njegovo ime na izbornu listu za mesnu zajednicu, treba da osete kada je njemu potrebna dodatna podrška za rešavanje ključnih pitanja, poput Kosova, kaže predsednik IO SNS Darko Glišić.

On pojašnjava da je dovoljna bila jedna rečenica ili jedan javni nastup, kao i da nije reč o obavezi, već o delanju po savesti i da je mislio na sve oni koji su reagovali naknadnom pameću, a ne savešću. Povodom kritika koje je izneo na račun Zorane Mihajlović - da je opila funkcija i da se od iste obogatila - on kaže da bi sve što je rekao - ponovio. Dodaje da će njena i pozicije drugih u stranci biti preispitane.

"Tek nas čekaju stranački sastanci po mnogim pitanjima. Zauzimaćemo stavove, rešavaćemo, preispitivaće se moj rad, rad svih onih koji su u ime SNS postali lokalni, pokrajinski ili državni funkcioneri. Svi će morati da ispostave rezultat i da za svoje ponašanje, koje eventualno odudara od stranačkih stavova, daju objašnjenje", kaže Glišić.

(Kurir.rs/Tanjug/Blic/Foto: Zorana Jevtić, Beta/Miloš Miškov)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track