ZORANA OPLELA PO VELJI I MRKI: Ćuti Ilić o Mrkonjićevom auto-putu koji se raspao i pre nego je pušten u saobraćaj
Foto: Zorana Jevtić, Marina Lopičić

reakcija

ZORANA OPLELA PO VELJI I MRKI: Ćuti Ilić o Mrkonjićevom auto-putu koji se raspao i pre nego je pušten u saobraćaj

Politika -

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović kaže da najava povratka Velimira Ilića u politiku jasno pokazuje za kakve se ideje i koje ljude zalaže srpska opozicija.

"Kako Velimira Ilića nije sramota da posle doktoriranja kraduckanja, nakon silnog druženja sa ljudima s one strane zakona, naručivanja kupovine "onog vozila što ima onu ruku pa skuplja", da bilo šta govori o putevima? Zar stvarno misli da su građani zaboravili šta je sve radio? Posle potopa koji je ostavio, građevinarstvo i naše kompanije još ne mogu da se oporave od posledica politike Ilića i njegovog naslednika Milutina Mrkonjića", navela je Mihajlović u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Kao veoma zanimljivo je istakla to što Ilić, sada i kao novopečeni "savetnik nekakve srpske desnice" nema zamerke samo na ono što je radio "levičar Mrkonjić".

"Ćuti Velimir Ilić o Mrkonjićevom auto-putu koji se raspao i pre nego je pušten u saobraćaj. A kako i da bude pušten kad je povezivao dve njive. Zbog njih dvojice država je izgubila i puteve i investitore i nova radna mesta, ali zato je njima bilo jako dobro", kaže Mihajlović i dodaje:

"Zato, hvala predsedniku Aleksandru Vučiću i premijerki Ani Brnabić što takvi ljudi nikad više neće biti deo vlade. Čast njihovim godinama, ali najpoštenije bi bilo da Ilić i Mrkonjić ućute i vrate se tamo gde su kao ministri i provodili najviše vremena, a to nisu gradilišta i zgrada vlade, već kafane".

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track