PRVO VENČANJE, A NA KRAJU URNEBES: Svadbeno veselje Karići završili obučeni u fontani
Foto: Printscreen

veselo

PRVO VENČANJE, A NA KRAJU URNEBES: Svadbeno veselje Karići završili obučeni u fontani

Politika -

Milanka i Bogoljub Karić juče su upriličili pravoslavno venčanje svoje četvoro dece, povodom koga je, posle svečanosti u Kripti Hrama Svetog Save, za 800 zvanica upriličeno raskošno slavlje u vrtu Vile Milanka.

Uz obilje hrane i gurmanskih specijaliteta, fantastične rasvete i dekoracije gosti su uživali u muzici nekoliko naših najvećih estradnih imena. Na slavlju je bio najveseliji Bogoljub Karić koji je plesao tokom cele večeri, a veče urnenesno završio u fontani vile, zajedno sa braćom i drugim zvanicama.

foto: Printscreen

- Naši gosti iz 27. država su oduševljeni organizacijom svadbe. Mnogi partneri BK grupe iz UAE, Indije, Amerike, Kine, Engleske, Rusije, Kazahstana, Nemačke su prvi put došli u Srbiju, i oduševljeni su našim običajima. Posebno ih je iznenadio predlog naše dece da od poklona primaju samo knjige za biblioteku ili donaciju za pomoć deci, čime su pokazali skromnost i naglasili potrebu za pomoći. Pred jutro smo po srpskom običaju doručkovali burek pitu i kiselu čorbu, i završili svi obučeni u fontani vile Milanka, ispričao je za Kurir Bogoljub Karić.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track