VUČIĆ OŠTRO: Ima visokih funkcionera koji će braniti zatvorske boje, slobodno ih oterajte kad se pozovu na mene ili SNS!
Foto: Ivana Kljajić, Damir Dervišagić

jasna poruka!

VUČIĆ OŠTRO: Ima visokih funkcionera koji će braniti zatvorske boje, slobodno ih oterajte kad se pozovu na mene ili SNS!

Politika -

Predsednik SNS Aleksandar Vučić poručio je danas da stranka mora da se menja, iako tako jaka stranka sa takvim rezultratima, nije postojala u 30 godina od uvođenja višestranačja u Srbiji.

Ipak, primetio je, jedan njen mali deo sve više podseća na ono što je moglo da se gleda u ranijem periodu, na funkcionere SZS i one koji su opljačkali našu zemlju.

Ima i visokih funkcionera stranke, rekao je Vučić, koji idu kod direktora javnih preduzeća i govore o tome kako bi mogle da se dese promene u vladi, a da će oni njemu lično, Vučiću, doneti nekakve pare, a on će im, navodno, obezbediti da budu ministar odbrane ili nekih drugih resora.

"Jedva čekam!", rekao je Vučić, i dodao da će takvi "braniti rešetke" u zatvoru, a ne ministri odbrane.

Izgleda da su neki, kaže Vučić, poverovali u laži političkih protivnika ili u sopstvene laži.

Poručio je i da, kada god se neko pozove na njega i traži bilo šta, kao da je to za potrebe SNS ili za njega, kao predsednika stranke, slobodno mogu da ga "oteraju u majčinu".

Jer, kaže Vučić, znajte da takav nikada ništa nije doprineo ni stranci, ni zemlji, već je u pitanju lopuža koju odmah treba prijaviti u prvoj policijskoj stanici.

Kurir.rs/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track