Najnovije vesti

KAKVA BLAMČINA! KO TO BEŠE ILIJA GARAŠANIN? Balaševićeva ćerka izvalila da je to Vučićev kum koji je kupio PKB?! (VIDEO)
Foto: Printscreen/YouTube

Narodna poslanica se prilično obrukala

KAKVA BLAMČINA! KO TO BEŠE ILIJA GARAŠANIN? Balaševićeva ćerka izvalila da je to Vučićev kum koji je kupio PKB?! (VIDEO)

Politika

Ćerka čuvenog kantautora Đorđa Balaševića i narodna poslanica u Skupštini Srbije sa liste DS-a Beba Balašević, poprilično se obrukala jer je u emisiji "Kontravizija" koju vodi i uređuje Lav Pajkić napala, verovali ili ne Iliju Garašanina (1812 - 1874) što je u ime predsednika Srbije Aleksandra Vučića kupio PKB?

 

foto: Printscreen/YouTube

 

Da li ste čuli da je Vučićev kum Ilija Garašanin kupio PKB? Bilo je pitanje na kom se okliznula Beba Balašević. Evo šta je ona odgovorila:

 

"To je potpuno očekivano i postoji jedna kolokvijalna fraza, to i vrapci znaju. Očekujem da će se otkriti još sličnih stvari, kao što ne verujem u priču o stranim investitorima. Frapirala sam se kada sam pre neki dan razgovarala sa taksistom koji mi je rekao nekoliko stvari koje smatram da su istinite i da nisu čaršijske priče. Zavaravaju se (ljudi na vlasti) da narod ne zna. Znaju ljudi".

 

foto: Dragan Kadić

 

Na konstataciju ekipe "Kontravizije" da je Garašanin jedno vreme bio u Vladi, da više nije ni kum Aleksandra Vučića, već samo vlasnik PKB-a, te da ništa od ovoga apsolutno nikome nije čudno, Balaševićeva je zadovoljno klimala glavom, potvrđujući sve gore navedeno, od reči do reči.

 

 

"On (Ilija Garašanin) je sada ozbiljan čovek i direktor firme i nema govora o nepotizmu", zaključila je Balaševićeva ironično.

 

Ova poslanica prisustvovala je dosad na tri sednice Odbora za evropske integracije i međunarodnu saradnju, od ukupno 31. Prisustvovala je na pet od 16 sednica Odbora za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu životne sredine.

 

(Kurir.rs/Espreso/Foto: Printscreen/YouTube)

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...