KAKVA BLAMČINA! KO TO BEŠE ILIJA GARAŠANIN? Balaševićeva ćerka izvalila da je to Vučićev kum koji je kupio PKB?! (VIDEO)
Foto: Printscreen/YouTube

Narodna poslanica se prilično obrukala

KAKVA BLAMČINA! KO TO BEŠE ILIJA GARAŠANIN? Balaševićeva ćerka izvalila da je to Vučićev kum koji je kupio PKB?! (VIDEO)

Politika -

Ćerka čuvenog kantautora Đorđa Balaševića i narodna poslanica u Skupštini Srbije sa liste DS-a Beba Balašević, poprilično se obrukala jer je u emisiji "Kontravizija" koju vodi i uređuje Lav Pajkić napala, verovali ili ne Iliju Garašanina (1812 - 1874) što je u ime predsednika Srbije Aleksandra Vučića kupio PKB?

foto: Printscreen/YouTube

Da li ste čuli da je Vučićev kum Ilija Garašanin kupio PKB? Bilo je pitanje na kom se okliznula Beba Balašević. Evo šta je ona odgovorila:

"To je potpuno očekivano i postoji jedna kolokvijalna fraza, to i vrapci znaju. Očekujem da će se otkriti još sličnih stvari, kao što ne verujem u priču o stranim investitorima. Frapirala sam se kada sam pre neki dan razgovarala sa taksistom koji mi je rekao nekoliko stvari koje smatram da su istinite i da nisu čaršijske priče. Zavaravaju se (ljudi na vlasti) da narod ne zna. Znaju ljudi".

foto: Dragan Kadić

Na konstataciju ekipe "Kontravizije" da je Garašanin jedno vreme bio u Vladi, da više nije ni kum Aleksandra Vučića, već samo vlasnik PKB-a, te da ništa od ovoga apsolutno nikome nije čudno, Balaševićeva je zadovoljno klimala glavom, potvrđujući sve gore navedeno, od reči do reči.

"On (Ilija Garašanin) je sada ozbiljan čovek i direktor firme i nema govora o nepotizmu", zaključila je Balaševićeva ironično.

Ova poslanica prisustvovala je dosad na tri sednice Odbora za evropske integracije i međunarodnu saradnju, od ukupno 31. Prisustvovala je na pet od 16 sednica Odbora za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu životne sredine.

(Kurir.rs/Espreso/Foto: Printscreen/YouTube)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track