TVITER SE TRESAO OD UVREDA, BIVŠI SARADNICI VIŠE NE BIRAJU REČI Tadić: Tvoje ime je naziv za najstariji zanat na svetu! Krstić: Ne mlati praznu slamu!
Foto: Fonet, Dragana Udovičić

Malo-malo, pa opletu jedan po drugom

TVITER SE TRESAO OD UVREDA, BIVŠI SARADNICI VIŠE NE BIRAJU REČI Tadić: Tvoje ime je naziv za najstariji zanat na svetu! Krstić: Ne mlati praznu slamu!

Politika -

Nekada najbliži saradnici Boris Tadić i Nebojša Krstić žestoko su zaratili na društvenoj mreži Tviter, i to po ko zna koji put u poslednje vreme.

foto: kurir

Naime, ovoga puta rasprava se povela od tvita bivšeg predsednika Srbije kojim je naveo da "oni koji uvek rade baš za svaku vlast, navijaju isključivo za svoj lični interes, a nikad za svoju zemlju", aludirajući na svog nekadašnjeg savetnika, koji mu je odmah uzvratio porukom da "mlati praznu slamu".

foto: Printscreen/Twitter

Tadić, pak, nije posustao, već je raspalio još jače poručivši Krletu da je njegovo ime "prestalo da bude ime jednog čoveka, a postalo naziv jedne profesije, koja ima mnogo sličnosti sa najstarijim zanatom".

foto: Printscreen/Twitter

To je, čini se, nasmejalo njegovog oponenta, te je ocenio da su Tadićeve "mudrolije put ka prijemnom ispitu u Savez za Srbiju".

Kako se čitava rasprava odvijala sinoć do kasno u noć, mnogima je promakla, ali ju je zato Krstić, inače poznat kao veoma aktivan tviteraš, zaokružio jutrošnjom objavom.

"Ako vam je teško, setite se da Boris Tadić razgovara o mogućnosti pregovora o mogućnosti da ga Dveri, Željko Veselinović i Đilas prime u svoj Savez kako bi svi zajedno pravili bolju i normalniju Srbiju", zaključio je on.

(Kurir.rs/Foto: Fonet, Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track