Najnovije vesti

HRVATSKI MEDIJI OPTUŽUJU VUČIĆA DA ŽELI VELIKU SRBIJU, PREDSEDNIK UZVRAĆA: Da ne pišu o meni, ne bi ni opstali na tržištu!
Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

Šef srpske države ističe neophodnost unapređenja odnosa u regionu

HRVATSKI MEDIJI OPTUŽUJU VUČIĆA DA ŽELI VELIKU SRBIJU, PREDSEDNIK UZVRAĆA: Da ne pišu o meni, ne bi ni opstali na tržištu!

Politika

NIŠ - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas okupljenim predstavnicima medija, nakon otvaranja filipinske fabrike elektronskih auto-komponentni u Nišu, komentarišući navode pojedinih hrvatskih medija koji ga optužuju da ima u planu "stvaranje Velike Srbije".

foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

Vučić je ocenio da je srećan što "nemaju o čemu drugom da pišu, osim o njemu".

foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

"Ne pada mi na pamet da se tamo kandidujem, sve i kad bih mogao. U njihovim zakonima su Srbi postali zločinci, u lektiru su uveleli dela u kojima su Srbi siledžije i nasilnici, za Jasenovac kažu da je bio samo radni logor. Nema smisla da se o tome priča, nadam se da će ljudi da krenu da se bave budućnošću, a ja mogu da im šaljem svakog dana svoj raspored, da o meni pišu, jer samo tako mogu da nešto prodaju i opstanu na tržištu. Ali onda će morati da gledaju i kako se otvara mnogo fabrika, a na to nisu navikli. Ja verujem u bolje odnose, da je vreme za ozbiljnu politiku i ozbiljno sagledavanje poslova u budućnosti", naveo je on.

(Kurir.rs/Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...