ČUDO NEVIĐENO! POSLE PSOVKI I PREVRTANJA OČIMA Zorana podržala Anu Brnabić! Evo šta ih je ujedinilo!
Foto: Nebojša Mandić, Beta

Verovali ili ne Potpredsednica Vlade stala u zaštitu premijerke

ČUDO NEVIĐENO! POSLE PSOVKI I PREVRTANJA OČIMA Zorana podržala Anu Brnabić! Evo šta ih je ujedinilo!

Politika -

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović je, verovali ili ne, posle silnih razmirica s premijerkom Anom Brnabić, juče otvoreno stala u njenu zaštitu. Zaokret se desio pošto je lider NS Vuk Jeremić kritikovao nastup premijerke na proteklom zasedanju GS UN u Njujorku, tvrdeći da nijednom nije pomenula Rezoluciju 1244 UN.

- Od vrhunske štetočine, koja je inicijativom MSP već udaljila Kosovo od Srbije, ne možemo očekivati ništa drugo nego da on bude prvi koji će kritikovati srpsku premijerku zbog zalaganja za kompromis u vezi s pitanjem KiM - navela je Mihajlovićeva i dodala da je Jeremić još jednom potvrdio da su mu lični i partijski interesi važniji od interesa Srbije:

- Da je drugačije, Jeremić bi osudio demonstraciju sile Hašima Tačija i upad na jezero Gazivode, umesto što napada srpsku premijerku i predsednika.

Nije, međutim, zanemarljivo ni to da je reakcija Mihajlovićeve usledila pošto je predsednik SNS Aleksandar Vučić na nedavnoj sednici GO te stranke oštro iskritikovao funkcionere što nisu reagovali na "poziv na silovanje premijerke". Brnabićeva je izjavila da je nije tačno da ona u UN nije pomenula Rezoluciju 1244 i ocenila da su te tvrdnje potpuna besmislica.

B. B./Foto:Nebojša Mandić, Beta

A ovako je bilo doskora Prevrtanje očima, pretnje, psovke... - Mihajlovićeva je prevrtala očima dok je Brnabićeva govorila o zaslugama za sistem izdavanja elektronskih građevinskih dozvola - Mihajlovićeva je poručila da i premijerka može da bude smenjena jer je na tu poziciju došla zahvaljujući SNS - Na sednici Vlade premijerka Brnabić je navodno opsovala, a Mihajlovićeva ju je zamolila da se ne koriste pogrdne reči

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track