ODZVONILO I NJIMA! NAPREDNJACI IZ VRANJA BESNI: Hitno zaustaviti zapošljavanje ŠVALERKI! Doterane ljubavnice nisu vrednije od nas!
Foto: T.S., Shutterstock

hit dopis

ODZVONILO I NJIMA! NAPREDNJACI IZ VRANJA BESNI: Hitno zaustaviti zapošljavanje ŠVALERKI! Doterane ljubavnice nisu vrednije od nas!

Politika -

Grupa nezadovoljnih naprednjaka iz vranjskog odbora SNS-a poslala je Info Vranjskim dopis u kome se traži, eksplicitno, zaustavljanje stranačkog zapošljavanja - švalerki!

Ova grupa u dopisu napominje da je „poznato da SNS Vranje zapošljava rodbinu, komšike i prijatelje“, ali da situacija postaje nepodnošljiva jer su na red došle švalerke i ljubavnice!

Prema ovim informacijama, blizak prijatelj jednog od pet vodećih naprednjaka u Vranju ima švalerku koja je do sada radila najpre u Simpu, pa u Centru za talente.

- Sada je dobila treći posao za tri godine, a uopšte nije iz Vranja, nego se ovde doselila. Ideja je da se „gospođi od nivoa“ obezbedi veća plata sa odgovarajućim kutkom za rad - kaže se u dopisu naprednjaka.

Uz dopis je stiglo i brdo fotografija, jer neko očigledno pomno prati razvoj „ljubavne romanse koja je razotkrivena“.

U priči se pominje i Savet za socijalna pitanja, koji vodi sada legendarni Nenad Milojević Šone, a ovo stranačko telo u čitavoj priči služi kao paravan za „ljubavna očijukanja pod plaštom stranačkog rada“, a zbog „prismotre bračnih partnera“ kojoj su učesnici afere navodno izloženi.

- Neki članovi su mmnogo zaslužniji za stranku i izbore, ali izgleda da doterane ljubavnice mnogo više vrede nego mi koji lepimo plakate i obezbeđujemo glasove - kaže se u dopisu naprednjaka.

U dopisu se naglašava da je cilj ovakvog izlaska u javnost namera da se spreči stranačko zapošljavanje do koga se dolazi preko kreveta, „da se stane na put konkubinama i sličnima“, te da počne poštovanje „pravog rada i borbe za stranku“.

Kurir.rs/Info Vranjske

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja