OVO JE 5 NAJŽEŠĆIH SVAĐA JELENE MILIĆ! Psovala, vređala, vikala na predsednika, NAPUŠTALA EMISIJE, rasplakala voditeljku! EVO KAKO JE TO IZGLEDALO (VIDEO)
Foto: Printscreen

SKANDAL MAJSTOR

OVO JE 5 NAJŽEŠĆIH SVAĐA JELENE MILIĆ! Psovala, vređala, vikala na predsednika, NAPUŠTALA EMISIJE, rasplakala voditeljku! EVO KAKO JE TO IZGLEDALO (VIDEO)

Politika -

Kada Jelena Milić, direktorka CEAS, gostuje u emisiji, gostovanje se vrlo često završi nekim skandalom! Lako ulazi u rasprave, a voditelji često ostaju bez gosta, koji odluči da napusti emisiju zbog nje.

Nekada i onda prekida gostovanje, a danas smo videli slučaj i da je voditeljka Hepija Irina Vukotić u suzama napustila studio.

Nedavno je Milićka izazvala skandal kada je posle uključenja gošće koja je ostala bez deteta u ratu izjavila da "svako ima neku ličnu tragediju" i optužila voditelja Vanju Bulića da nije stao u njenu zaštitu kada je gospođa otpužila da je strani plaćenik.

Maja ove godine gostovala je zajedno sa Milicom Đurđević iz Zavetnika, kada su se sukobila oko političkih stavova, bombardovanja, a Zavetnica ju je u jednom trenutku nazvala starletom, posle čega je usledila burna reakacije direktorke CEAS.

Samo mesec dana ranije, u Jutarnjem programu televizije Hepi došlo je do žestoke rasprave između nje i neourohirurga prof.dr Danice Grujičić. Tema je ponovo bila bombradovanje, osiromašeni uranijum, uticaj na zdravlje, a doktorka je posle ličnih uvreda, demonstrativno napustila studio.

Jedini put kada je ona ta koja je napustila emisiju je bilo janaura 2017. godine, kada je u emsiji televizije Pink, učestovala sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem i novinarom Milomirom Marićem.

Nakon što je premijer Vučić ocenio da je njena politika i sve što je u emisiji rekla upreno protiv interesa Srbije, ona je demonstrativno otišla iz studija.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track