MINISTARKA MIHAJLOVIĆ OŠTRO O OPOZICIJI: Đilasu je lični interes iznad interesa zemlje
Foto: Dado Đilas, Beta/Miloš Miškov

Pale teške reči

MINISTARKA MIHAJLOVIĆ OŠTRO O OPOZICIJI: Đilasu je lični interes iznad interesa zemlje

Politika -

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović, izjavila je da je novim kritikama na račun vlasti osnivač Saveza za Srbiju i bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas "još jednom pokazao da opozicija živi u prošlosti i da nema da ponudi nijednu ideju koja je važna za budućnost Srbije".

foto: Fonet/Marko Mišić

"Samo onaj ko ne želi da vidi činjenice može da poredi Srbiju koja je izolovana od sveta sa Srbijom koja je na putu ka članstvu u EU i prihvaćena je kao partner i na istoku i na zapadu, Srbiju sa platom od pet maraka i praznim rafovima sa današnjom Srbijom u kojoj rastu investicije i životni standard, Srbiju pod bombama sa Srbijom koja se povezuje sa regionom i doprinosi njegovoj stabilnosti”, kaže Mihajlovićeva, što je objavljeno i na njenom zvanično Fejsbuk nalogu.

Ona je istakla da prizivanje vremena sankcija, nemaštine i izolacije odgovara samo Đilasu i njemu sličnima, "kojima je lični interes iznad interesa zemlje".

foto: Dragana Udovičić

"Na Đilasovu žalost, građani dobro prepoznaju ko im kao program nudi svoje memoare, a ko stabilnost, razvoj i borbu za bolju budućnost Srbije i zato su svoje poverenje dali SNS”, rekla je Mihajlovićeva.

(Kurir.rs/Foto: Dado Đilas, Beta/Miloš Miškov)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track