GUTOVIĆ O PROROČANSTVU SLOBODANA MILOŠEVIĆA: Sloba je skidajući sa krunom glavu predvideo ovaj scenario! Peti oktobar je proslavio nekoliko KRIMINALACA kojima mi tepamo i kažemo da su političari!
Foto: AP/Darko Vojinović, Dado Đilas

jasan stav poznatog glumca

GUTOVIĆ O PROROČANSTVU SLOBODANA MILOŠEVIĆA: Sloba je skidajući sa krunom glavu predvideo ovaj scenario! Peti oktobar je proslavio nekoliko KRIMINALACA kojima mi tepamo i kažemo da su političari!

Politika -

Na godišnjicu 5. oktobra, od pre tri dana, mnogi su se ponovo prisetili događaja koji se zbio pre 18 godina u Srbiji.

Sećanje na taj, kako ističe, značajan prelomni trenutak u srpskom narodu, podelio je i jedan od najpoznatijih naših glumaca Milan Lane Gutović.

"Taj dan je obeležen po strašnom predviđanju predsednika Slobodana Miloševića koji je tada gubio vlast... Po njegovom proročanstvu... Milošević je skidajući sa krunom i glavu predvideo ovaj scenario koji taj isti narod koji se drao i lupao Skupštinu nije video...Ali on je video", kaže Gutović i dodaje:

"Posle je 5. oktobar proslavio i nekoliko kriminalaca značajnih koji su ostali u našem javnom životu. Njima tepamo i kažemo da su političari".

On ističe da se danas po prenosima iz Skupštine vidi jedna ogromna većina koja pripada vlasti i jedna užasna manjina koja pripada opoziciji.

"Ta većina demonstrira direktno nevaspitanje gaženjem jedne šačice ljude koji ustaju i govore što nije u saglasju sa vladajućom strankom. Ako su toliko beznačajni što su značajni za vladajuću većinu da bi se na njima trenirala strogoća", kaže Gutović.

On ističe da danas postoje i dve grupe analitičara.

"Jedna grupa analitičara je stalno u bermudskom trouglu između par televizija, i govore uvek isto. A ako ne govore to, onda zamene govore međusobno pa onaj prvi govori ono što je govorio treći i tako dalje. A ovi drugi analitičari koji imaju svoje mišljenje oni nemaju vremena da budu ispljuvani od većine. A nemaju jer se nigde ne pojavljuju, niko ih ne zove", rekao je Gutović u intervjuu za Minut do 12 i dodao da "kad svi misle isto, onda niko ništa i ne misli."

Kurir.rs/Priredio P.L./Foto: Dado Đilas, Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track