VULIN: Pokret socijalista snažno za ideju razgraničenja i za Srbiju koja neće ponoviti pljačkašku privatizaciju!
Foto: Dragana Udovičić

poruke sa glavnog odbora

VULIN: Pokret socijalista snažno za ideju razgraničenja i za Srbiju koja neće ponoviti pljačkašku privatizaciju!

Politika -

Pokret socijalista snažno podržava ideju razgraničenja, te nastavlja borbu za Srbiju socijalne pravde, rekao je danas predsednik stranke Aleksandar Vulin na sednici Glavnog odbora.

Pokret ne menja strane i vrednosti za koje se bori, rekao je Vulin i nastaviće da se odlučno i uporno sa Aleksandrom Vučićem i Srpskom naprednom strankom bori za Srbiju koja neće ponoviti pljačkašku privatizaciju.

"Nastavićemo borbu za vojno neutralnu Srbiju i Srbiju socijalne pravde. Kao nacionalno odgovorna levica snažno podrzavamo ideju razgraničenja i zaustavljanja širenja Velike Albanije i nastavljamo borbu za rešavanje nacionalnog pitanja Srba", rekao je predsednik PS.

Glavni odbor je danas za generalnog sekretara izabrao Predraga Vuletića, a za potpredsednike Radeta Rajkovića, Đorđa Komlenskog, Bojana Torbicu i Nebojšu Petrovića.

U saopštenju sa sednice navedena je i poruka članova GO - da je ekonomski i vojno snažna Srbija garant očuvanja Republike Srpske, kao i da je minutom ćutanja odata pošta počasnom predsedniku stranke Ratku Zečeviću.

Kurir.rs/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track