ČEDA POKUŠAO DA PROVOCIRA ŽIVKOVIĆA, A ONDA JE USLEDIO BRUTALAN ODGOVOR: Dragi Čedomire, očigledno da ti je diler podvalio sa sadržajem...
Foto: Marina Lopičić, Ana Paunković

TVITER RAT

ČEDA POKUŠAO DA PROVOCIRA ŽIVKOVIĆA, A ONDA JE USLEDIO BRUTALAN ODGOVOR: Dragi Čedomire, očigledno da ti je diler podvalio sa sadržajem...

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović i predsednik Nove stranke (NS) Zoran Živković razmenili su uvrede na Tviteru, a povod za obračun na toj društvenoj mreži bio je tvit u kome je lider LDP-a ocenjivao političke domete NS.

Naime, Jovanović je komentarisao broj delegata NS na konferenciji te partije u Šapcu.

"Više radikala se tuklo sa ( zvaničnikom LDP-a) Đorđom (Žujovićem) nego što je bilo delegata na Živkovićevoj konferenciji'', napisao je Jovanović i dodao da isto važi i za proteste Saše Jankovića.

On je kritikovao i samostalnu poslanicu Mariniku Tepić. ''Ona je ipak bila u više partija nego što je bilo delegata na konferenciji (NS), i radikala, batinaša Đorđa Žujovića u Hrtkovcima", tvit je Jovanovića.

Živković je na Jovanovićeve prozivke reagovao tvitom u kojem se lično obratio lideru LDP-a: "Dragi Čedomire, očigledno da ti je diler podvalio sa sadržajem... Zbogom", napisao je Živković.

Jovanović je, nakon toga, uzvratio tvitom u kojem komentarisao Živkovićev predlog da bi i štrajk glađu mogao da bude deo borbe opozicionih poslanika za fer izborne uslove.

"A konačna potvrda Darvina je Živkovićev poziv na štrajk glađu. Dobacio je do Tome Nikolića posle sedam godina", poručio je lider LDP-a.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track