PREDSEDNIK OBJASNIO ZAŠTO NIKOLIĆ NIJE BIO NA OTVARANJU SAMITA SA KINOM: Sad se neki raduju, Toma će da krene na Vučića - gotov je!
Foto: Dragana Udovičić

Zajednički doprinos saradnji sa najmnogoljudnijom zemljom sveta

PREDSEDNIK OBJASNIO ZAŠTO NIKOLIĆ NIJE BIO NA OTVARANJU SAMITA SA KINOM: Sad se neki raduju, Toma će da krene na Vučića - gotov je!

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je Kancelarija za koordinaciju saradnje sa Ruskom Federacijom i NR Kinom koju vodi Tomislav Nikolić obavila važne poslove u vezi sa saradnjom sa najmnogoljudnijom zemljom sveta i da su njeni predstavnici i danas prisutni na samitu Kina plus 16 i rade svoj posao.

foto: Printscreen/Pink

Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara u vezi sa neprisustvom predstavnika te Kancelarije i Nikolića u Palati Srbija na samitu, rekao da su ljudi iz te Kancelarije bili sa njim prilikom nedavne posete Kini. Kako je naveo, Kancelarija je obavila veliki i značajan posao kada je u pitanju pronalaženje strateškog partnera za RTB Bor, da su oni koji u njoj rade i danas ovde i upitao da li očekuju da se Nikolić pojavi na svakom skupu koji se dogodi i podvukao da ne vidi nikakav problem u bilo čemu. Vučić je rekao da zna o čemu je reč, da se 50 puta naslušao svih mogućih vesti gde se pojedini mediji odmah raduju, navodeći primer povratka Šešelja iz Haga, te sad će "i Toma da krene na Vučića - gotov je".

"Sve te dečije priče, kako će za dan sve da se promeni i ovi vaši da dođu na vlast - nema ništa od tog posla", poručio je Vučić i dodao da će narod da bira na izborima 2020. godine.

foto: Marina Lopičić

Ponovio je da Nikolić odlično obavlja svoj posao, ali i kazao da bi voleo da čuje, da mu neko kaže, ima li ijedne oblasti u kojoj su stvari u zemlji bile bolje pre nego što su sada.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Dragana Udovičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja