SAVEZ ZA SRBIJU: Postajemo zemlja jeftine radne snage
Foto: Printscreen/Twitter

TRIBINA U NOVOJ VAROŠI

SAVEZ ZA SRBIJU: Postajemo zemlja jeftine radne snage

Politika -

BEOGRAD - Lideri Saveza za Srbiju ocenili su u sredu uveče na tribini u Novoj Varoši da se Srbija pretvara u zemlju jeftine radne snage, a da se takvoj politici mogu suprotstaviti samo ako su jedinstveni.

Podsećajući da se u sredu obeležavao Međunarodni dan borbe protiv siromaštva, predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac je kazao da je to tema kojom Srbija "itekako" mora da se pozabavi.

"Vlast stvara lažnu sliku trenutnog stanja, menjajući brojeve u statistici i pravljenjem virtuelne realnosti koja nema veze sa stvarnošću", rekao je Lutovac, a preneo Savez za Srbiju.

Predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović kazao je da niko nema pravo da poklanja državnu imovinu, dok je lider Dveri Boško Obradović rekao da interes opšteg dobra mora biti iznad ideoloških razlika.

"To je zaustavljanje odlaska mladih iz Srbije, krađe građana, pretvaranja radnika u jeftinu radnu snagu, propadanja koje traje punih šest godina. Rešenje je formiranje vlade stručnjaka u kojoj neće sedeti niko od opozicionih lidera", kazao je Obradović.

(Kurir.rs/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track