Najnovije vesti

GLUPAČO, ALAPAČO, GADURO, BEŽI TAMO, ĆUTI BRE?! Ministarka Zorana otkrila da radikali nastavljaju da je brutalno vređaju u Skupštini!
Foto: Beta Miloš Miškov

oglasila se na fejsbuku

GLUPAČO, ALAPAČO, GADURO, BEŽI TAMO, ĆUTI BRE?! Ministarka Zorana otkrila da radikali nastavljaju da je brutalno vređaju u Skupštini!

Politika

BEOGRAD - Poslanici Srpske radikalne stranke nastavili su danas tamo gde je sa uvredama na moj račun juče stao njihov lider Vojislav Šešelj, kaže potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović, te poručuje da je njoj ispod časti da s takvim ljudima uopšte razgovara.

"Umesto da razgovaramo i raspravljamo o predloženim zakonima koji se donose u interesu građana, od poslanika radikala čula sam tokom ove rasprave samo uvrede - glupačo, alapačo, gaduro, beži tamo, ćuti bre. Ispod časti je razgovarati sa ljudima koji se tako obraćaju potpredsednici Vlade i ministru u parlamentu, i koji bi za svoje reči trebalo da se izvine", rekla je Mihajlovićeva.

U saopštenju iz njenog kabineta navodi se i da je ministarka poručila da uvrede koje joj upućuju poslanici SRS neće dovesti do toga dobiju veće poverenje građana.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Beta/Miloš Miškov)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...