POTPREDSEDNICA SNS MARIJA OBRADOVIĆ ZA KURIR: Ponosna sam na predsednika Vučića i naprednjake širom Srbije, zajedno otvaramo novu stranicu istorije!
Foto: Dragana Udovičić/Stefan Jokić

Vladajuća stranka 10. godišnjicu osnivanja obeležava u Kraljevu

POTPREDSEDNICA SNS MARIJA OBRADOVIĆ ZA KURIR: Ponosna sam na predsednika Vučića i naprednjake širom Srbije, zajedno otvaramo novu stranicu istorije!

Politika -

Srpska napredna stranka (SNS) obeležiće danas deset godina od osnivanja u Kraljevu, a potpredsednica Marija Obradovič podsetila je na izvanredne rezultate vladajuče stranke uprkos "teškom stanju u kojem je državu zatekla".

foto: Marina Lopičić

"Ponosna sam na predsednika Vučića i naprednjake širom Srbije, jer smo otvorili novu stranicu istorije Srbije. Oporavili smo posrnulu ekonomiju, otvoreno je 84 pogona i fabrika širom zemlje, posebno u nerazvijenim delovima Srbije, povećali plate i penzije na zdravim osnovama, uložili u zdravstvo, prosvetu, kulturu... Vojsci i policiji podigli zarade, uložili u modernizaciju i osavremenjivanje oružja i opreme, uniforme, počinje izgradnja stanova za "bezbednjake". To je samo deo rezultata na koje smo ponosni, posle šest godina vršenja vlasti", poručila je Obradović.

Ona je dodala da je cilj "život u ponosnoj, nezavisnoj, modernoj Srbiji, odakle mladi ne odlaze, već se vraćaju da u svom okruženju rade i stvaraju, da se zajedno stvaraju nove porodice i profesionalni uspesi".

foto: Zorana Jevtić

"Srpska napredna stranka ima samo jedan zadatak - da napravimo pobedničku Srbiju", zaključila je ona.

(Kurir.rs/M. Jeremić/Foto: Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja