MINISTARKA MIHAJLOVIĆ ZA KURIR NA 10. GODIŠNJICU OSNIVANJA SNS: Članovi predanim radom postavili stranku na mesto neprikosnovenog lidera
Foto: Beta Miloš Miškov

Vladajuća partija proslava godišnjicu u Kraljevu

MINISTARKA MIHAJLOVIĆ ZA KURIR NA 10. GODIŠNJICU OSNIVANJA SNS: Članovi predanim radom postavili stranku na mesto neprikosnovenog lidera

Politika -

Srpska napredna stranka (SNS) obeležiće deset godina od osnivanja danas u Kraljevu, a ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović istakla je za Kurir da su članovi za deceniju rada uspeli da vladajuću stranku postave na mesto neprikosnovenog lidera domaće političke scene.

foto: BETA/Kabinet potpredsednice Vlade

"Danas je veliki dan za Srpsku naprednu stranku i sve njene članove. Za ovih deset godina uspeli smo svojim radom, zalaganjem i idejama da učvrstimo SNS na mestu neprikosnovenog lidera na domaćoj političkoj sceni i nezaobilaznog partnera svih drugih stranaka u regionu i Evropi. Za ovaj uspeh svakako je najzaslužniji predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kao i svaki pojedinačni član stranke. Najveći uspeh SNS je što je u centar svoje politike stavio običnog čoveka. Što smo uveli red i rad, što smo spasli Srbiji od bankrota, doveli investitore koji su otvorili nove fabrike i obezbedili na desetine hiljada novih radnih mesta, i sada sigurnim koracima idemo ka sve većem ekonomskom rastu i države i naših građana", podvukla je ponosno ministarka Mihajlović.

Ona je dodala i da je, "jasnom politikom samostalne vojno neutralne zemlje koja želi da postane punopravna članica EU", Srbija danas najznačajnija regionalna zemlja.

foto: Zorana Jevtić

"Imamo veliki ugled svetu, što nam omogućava da krenemo u rešavanje najtežeg i najznačajnijeg pitanja za Srbiju - postizanja kompromisnog rešenja za Kosovo. U godinama koje dolaze očekujem da mnogo više nego do sada odvojimo i vrednujemo rad od nerada, stručnost od amaterizma, kulturu od vulgarnosti, dijalog i toleranciju od netolerancije. Zalaganje za istinske vrednosti srpskog društva samo će dodatno učvrstiti liderski položaj SNS", zaključila je Mihajlović.

(Kurir.rs/M.Jeremić/Foto: Beta/Miloš Miškov)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track