Najnovije vesti

BOŠKO OBRADOVIĆ: Vlast ne dozvoljava da se čuje za 30 tačaka programa Saveza za Srbiju
Foto: Filip Plavčić

Opozicioni skup

BOŠKO OBRADOVIĆ: Vlast ne dozvoljava da se čuje za 30 tačaka programa Saveza za Srbiju

Politika

Na tribini Saveza za Srbiju u Staroj Pazovi lideri tog pokreta su poručili da je njihov cilj ne samo rušenje vlasti, već stvaranje "zemlje u kojoj zaista ima smisla živeti"

BEOGRAD - Predsednik Dveri Boško Obradović izjavio je danas u Staroj Pazovi da vlast u Srbiji ne dozvoljava da ljudi čuju za 30 tačaka programa Saveza za Srbiju, jer kako je ocenio, svako ko bi to pročitao shvatio bi da misli isto, te da bi vlast onda imala problem.

Kako se navodi u saopštenju Dveri, na tribini Saveza za Srbiju u Staroj Pazovi lideri tog pokreta su poručili da je njihov cilj ne samo rušenje vlasti, već stvaranje "zemlje u kojoj zaista ima smisla živeti".

Obradović je rekao da je Srpska napredna stranka dovela do toga da mladi odlaze u inostranstvo, gradjani postaju jeftina radna snaga, te da se rasprodaju rudna bogatstva i rečni tokovi.

Potpredsednica Demokratske stranke Dragana Rakić izjavila je da "valjda postoje zakoni koji štite žene u Srbiji", pa je stoga upitala zašto predsednik Srbije Aleksandar Vučić moli turske investitore da brinu o njima.

Tribini je prema podacima iz saopštenja pristustvovalo više od 300 ljudi.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...