VUČIĆ ČESTITAO SLAVU SNS: Mnogo je iskušenja pred nama, neće biti lako, ali se nadam još boljim rezultatima
Foto: Tanjug/Rade Prelić

poželeo im dobro zdravlje, mir, ljubav i više radosti

VUČIĆ ČESTITAO SLAVU SNS: Mnogo je iskušenja pred nama, neće biti lako, ali se nadam još boljim rezultatima

Politika -

BEOGRAD - Mnogo iskušenja je pred nama, neće biti lako, ali sam uveren da ćemo sledeću slavu dočekati u još boljem raspoloženju, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitajući Srpskoj naprednoj stranci stranačku slavu Svetu Petku.

"Uveren sam da ćemo sledeću slavu dočekati u još boljem raspoloženju, sa boljom i izglednijom budućnošću za naše građane, manjom nezaposlenošću i manjim javnim dugom. Za sve to mora mnogo da se radi, ali i da se borimo i da čuvamo naš narod na KiM i naše svetinje, da očuvamo mir i stabilnost", rekao je predsednik Vučić na obeležavanju stranačke slave u sedištu SNS.

foto: Tanjug/Rade Prelić

Dodao je da sve to neće biti ni malo lako, ali da ne strepe: "Nemojte da se plašite teških vremena. Tamam kada mislimo da smo rešili probleme, mi imamo neke druge probleme u regionu. Nadam se da ćemo u miru, uz trud i napor u narednih godinu dana ostvarimo još bolje rezultate", rekao je Vučić, zahvaljujući na gostoprimstvu stranačkim kolegama.

Predsednik Vučić rekao je da svima koji danas obeležavaju slavu želi dobro zdravlje, mir, ljubav i više radosti.

foto: Tanjug/Rade Prelić

On se zahvalio i koalicionim partnerima i poručio da se ne treba plašiti teških vremena, jer Srbi nikada nisu bili u situaciji koja nije složena.

"Hvala svima u SNS koji su stvorili stranku koja je ubedljivo najviše kritikovana, ali i koja osvaja ubedljivo najviše glasova naroda", zaključio je Vučić.

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov rekao je da će SNS obeležiti slavu u svim odborima u Srbiji i da će tako pokazati snagu i jedinstvo u svemu što radi.

foto: Tanjug/Rade Prelić

Kako kaže, iz godine u godinu SNS ima dobre rezultate, a u Srbiji je ostvaren suficit u budžetu tri godine za redom, grade se fabrike,mostovi, smanjuje nezaposlenost.

"Srbija postaje bolje mesto za život u svakom smislu", naveo je on i dodao da je to zahvaljujuci dobrom temelju koje je Aleksandar Vučić kao premijer postavio.

"Moramo biti spremni da odgovorimo na sve izazove i iskušenja, jer moramo da odbranimo sve što smo osvojili, a osvojili smo da građani odlučuju ko će da vodi zemlju i to ne smemo nikada da prepustimo nekom drugom", istakao je Jovanov.

On je zaključio da su Srbiji potrebne pobede i zlatne medalje u što vise oblasti.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track